Home / Slider / INCREDIBIL! Un mureșean scandalagiu are interdicție să se apropie de mama sa!

INCREDIBIL! Un mureșean scandalagiu are interdicție să se apropie de mama sa!

Distribuie

Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 14 Ghindari s-au sesizat din oficiu luni, 5 mai, cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 41 de ani din comuna Fântânele ar fi încălcat un ordin de protecţie provizoriu emis împotriva sa în urmă cu o zi.

”În fapt, la data de 4 mai polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 14 Ghindari au emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, împotriva unui bărbat, de 41 de ani, din comuna Fântânele, având în vedere faptul că la data de 3 mai, aflându-se în locuința comună, pe fondul consumului de alcool, ar fi provocat scandal și și-ar fi amenințat cu acte de violență mama, în vârstă de 67 de ani. Întrucât în urma verificărilor s-a stabilit că la data de 5 mai, în jurul orei 16.00, bărbatul în cauză a încălcat ordinul de protecţie emis împotriva sa, prin faptul că s-ar fi apropiat de mama sa, adresându-i din nou ameninţări cu acte de violență, la data de 5 mai poliţiştii au dispus faţă de bărbat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi încălcarea ordinului de protecţie de către persoana împotriva căreia a fost emis”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția)

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ședință extraordinară ”de îndată” la Consiliul Județean Mureș

Distribuie                                          DISPOZIŢIA NR.102   din 28 martie 2024 privind convocarea, de îndată, a Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.