Mureșeni reținuți pentru furtul unei mașini! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 691 Vizualizări

Mureșeni reținuți pentru furtul unei mașini!

Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Deda au fost sesizaţi duminică, 3 mai, în jurul orei 8.40, cu privire la faptul că din fața unei cabane situate pe raza comunei Lunca Bradului, autori necunoscuți au sustras un autoturism.

”În fapt, din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că cele sesizate se confirmă, respectiv în noaptea de 2 spre 3 mai, persoane necunoscute ar fi sustras un autoturism, din fața unei cabane din comuna Lunca Bradului, prin folosirea cheii autoturismului, lăsată în interiorul acestuia. În urma activităților informativ-operative desfășurate, polițiștii au identificat doi bărbați, de 25, respectiv 36 de ani, din comuna Lunca Bradului, bănuiți de comiterea faptei, totodată autoturismul în cauză fiind identificat pe raza municipiului Reghin”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Potrivit aceleiași surse, la data de 5 mai, față de cei în cauză, polițiștii au luat măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub coordonarea unității de Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE