Home / Reghin / Cazuri noi de COVID-19 la Reghin! Zeci de reghineni, izolați la domiciliu!

Cazuri noi de COVID-19 la Reghin! Zeci de reghineni, izolați la domiciliu!

Primarul municipiului Reghin, Maria Precup, a făcut joi, 7 mai, precizări legate de situația provocată de pandemia cu COVID-19 în municipiul Reghin.
”În acest moment există 20 de cazuri confirmate de COVID-19 la noi în municipiu (573 de cazuri confirmate la nivel de județ) – datele de identificare ale acestora nu sunt făcute publice având în vedere GDPR și legislația în vigoare. Toți contacții celor 20 sunt izolați la domiciliu (peste 80 de persoane). Fac aceste precizări deoarece văd că a escaladat nejustificat “cazul de pe Căprioarei”. Am discutat cu reprezentanții Poliției Municipale Reghin și aceștia m-au informat că respectivul cetățean nu locuiește pe Căprioarei, ci are domiciliul pe o stradă mărginașă. În plus dat fiind faptul că nu locuia decât ocazional acolo, el nu a frecventat zona populată a acestui cartier. Vreau să vă asigur că aceste cazuri precum și întreaga situație generată de infecția cu COVID-19 la nivelul municipiului Reghin, sunt tratate cu maximă responsabilitate de toate autoritățile competente implicate fiind luate toate măsurile ce se impun în astfel de cazuri”, a precizat primarul municipiului Reghin.

Alex TOTH

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sfântul Nicolae (Sânicoară), în prezentarea Muzeului Etnografic ”Anton Badea”

Muzeul Etnografic ”Anton Badea” din Reghin continuă prezentarea sărbătorilor importante din an, azi venind rândul …