Home / Cultură / „Momentul de Teatru“ online continuă cu Fabulatoria, la Compania „Liviu Rebreanu“

„Momentul de Teatru“ online continuă cu Fabulatoria, la Compania „Liviu Rebreanu“

Distribuie

 

Teatrul îmbracă multe forme și se manifestă în cele mai creative modalități. Totodată, arta teatrală se adaptează circumstanțelor și își găsește surse de inspirație din cele mai variate domenii sociale. În urmă cu o lună, Compania „Liviu Rebreanu“ a Teatrului Naţional Târgu-Mureş a propus iubitorilor de teatru o astfel de experiență: de luni până vineri, de la ora 18.30, intitulată  Momentul de Teatru, accesibilă  pe pagina de Facebook a Companiei (https://www.facebook.com/tntgm/).

„Până în prezent, actorii noştri v-au prezentat perle de la Bacalaureat şi v-au oferit, cu umor şi bun simţ, explicaţii ale acestora, v-au prezentat o selecţie de texte semnate de Örkény István şi Octavian Paler, doi autori speciali, cu mesaje pregnante şi stiluri remarcabile, iar în continuare, în fiecare marţi şi joi, în cadrul Momentului de Teatru vă vor fi prezentate, într-o manieră dinamică şi creativă, o serie de fabule intitulată Fabulatoria. Incisive, pline de haz și de înțelepciune, fabulele, prin natura lor, amuză și, totodată, corectează defecte de caracter. Cum natura umană a rămas neschimbată de-a lungul timpului, și fabulele și-au păstrat caracterul actual, utilitatea și savoarea. Vă invităm să urmăriți fabule scrise de autori precum La Fontaine, C.V. Carp, Gheorghe Sion, Tudor Arghezi și alții, în interpretări propuse de actorii Companiei „Liviu Rebreanu“., afirmă reprezentanții Comapnie „Liviu Rebreanu”.

Mihai Crăciun, Georgiana Ghergu și Costin Gavază vă dau întâlnire în această seară , ora 18.30 la primul episod al seriei Fabulatoria, pe pagina de Facebook a Companiei „Liviu Rebreanu“.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO – Ziua Mondială a Apei, sărbătorită de Clubul Rotary Mureș la Școala Gimnazială „Friederich Schiller”

Distribuie Rotary Club Târgu Mureș  a organizat joi, 21 martie, începând cu ora 12:00, un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.