Home / Cultură / „Momentul de Teatru“ online continuă cu Fabulatoria, la Compania „Liviu Rebreanu“

„Momentul de Teatru“ online continuă cu Fabulatoria, la Compania „Liviu Rebreanu“

 

Teatrul îmbracă multe forme și se manifestă în cele mai creative modalități. Totodată, arta teatrală se adaptează circumstanțelor și își găsește surse de inspirație din cele mai variate domenii sociale. În urmă cu o lună, Compania „Liviu Rebreanu“ a Teatrului Naţional Târgu-Mureş a propus iubitorilor de teatru o astfel de experiență: de luni până vineri, de la ora 18.30, intitulată  Momentul de Teatru, accesibilă  pe pagina de Facebook a Companiei (https://www.facebook.com/tntgm/).

„Până în prezent, actorii noştri v-au prezentat perle de la Bacalaureat şi v-au oferit, cu umor şi bun simţ, explicaţii ale acestora, v-au prezentat o selecţie de texte semnate de Örkény István şi Octavian Paler, doi autori speciali, cu mesaje pregnante şi stiluri remarcabile, iar în continuare, în fiecare marţi şi joi, în cadrul Momentului de Teatru vă vor fi prezentate, într-o manieră dinamică şi creativă, o serie de fabule intitulată Fabulatoria. Incisive, pline de haz și de înțelepciune, fabulele, prin natura lor, amuză și, totodată, corectează defecte de caracter. Cum natura umană a rămas neschimbată de-a lungul timpului, și fabulele și-au păstrat caracterul actual, utilitatea și savoarea. Vă invităm să urmăriți fabule scrise de autori precum La Fontaine, C.V. Carp, Gheorghe Sion, Tudor Arghezi și alții, în interpretări propuse de actorii Companiei „Liviu Rebreanu“., afirmă reprezentanții Comapnie „Liviu Rebreanu”.

Mihai Crăciun, Georgiana Ghergu și Costin Gavază vă dau întâlnire în această seară , ora 18.30 la primul episod al seriei Fabulatoria, pe pagina de Facebook a Companiei „Liviu Rebreanu“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Concurs foto despre Zoo Târgu Mureș

Cu ocazia aniversării de 57 de ani a Grădinii Zoologice Târgu Mureș, reprezentanții respectivei instituții …