EXCLUSIV! Președintele României, premierul și ministrul Sănătății, vizită la Unitatea de suport COVID-19 UMFST Târgu Mureș! Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4145 Vizualizări

EXCLUSIV! Președintele României, premierul și ministrul Sănătății, vizită la Unitatea de suport COVID-19 UMFST Târgu Mureș!

Surse de încredere și foarte bine documentate ale cotidianului Zi de Zi ne-au informat că sâmbătă, 9 mai, Unitatea de suport medical COVID-19 construită în incinta sălii de sport a Universității de Farmacie, Medicină, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” din Târgu Mureș va fi vizitată de Klaus Iohannis – președintele României, Ludovic Orban – premierul României și Nelu Tătaru – ministrul Sănătății din România.

Potrivit surselor Zi de Zi, vizita va avea loc la ora amiezii și va dura maxim 40 de minute, iar oaspeții se vor întâlni cu Mara Togănel – prefectul județului Mureș, Peter Ferenc – președintele Consiliului Județean Mureș, prof. dr. Leonard Azamfirei – rectorul UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș, dr. Claudiu Puiac – managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, dr. Daniel Porav Hodade – managerul pe perioada stării de urgență al Spitalului Clinic Județean Mureș și senatorul liberal Cristian Chirteș.

Reamintim cititorilor Zi de Zi că Unitatea de suport medical COVID-19 din incinta UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș are o capacitate de 80 de locuri pentru pacienți COVID-19 cu simptomatologie moderată, ocupă o suprafață totală construită de 2.369 de metri pătrați și a fost construită într-un interval de timp de doar zece zile.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE