Home / Reghin / Gabriel Toncean donează 30 de tablete pentru copiii defavorizaţi din Reghin

Gabriel Toncean donează 30 de tablete pentru copiii defavorizaţi din Reghin

Omul de afaceri reghinean Gabriel Toncean, a anunţat pe o reţea de socializare că va dona 30 de tablete pentru copiii defavorizaţi din Reghin, în contextul noii desfăşurări a procesului de învăţământ la distanţă.

„Educația copiilor noștri reprezintă o prioritate pentru mine! Trebuie să recunoaștem, însă faptul că, în contextul actual, procesul educațional a devenit mai complicat. Nu aș vrea ca noile necesități, legate de predarea online a cursurilor școlare, să fie un motiv de discriminare pentru copiii noștri. Îmi doresc ca și elevii care provin din categorii sociale defavorizate, să aibă aceleași condiții pentru a învăța, ca cei care au o situație materială bună. Prin urmare, am luat hotărârea să vin în sprijinul a 30 de copii din Reghin, cu tablete, care să-i ajute în procesul educațional. Dispozitivele se află în posesia mea. În zilele următoare, doamna profesor Anabella Holirca se va ocupa de distribuirea tabletelor, către cei care au nevoie de ele. Îmi exprim speranța ca mediile de afaceri și cel decizional, din comunitatea noastră, să solidarizeze cu acest demers, iar împreună să ajutăm cât mai mulți copii.O lume educată este o lume civilizată și prosperă. Iar educația începe cu copiii noștri.”, a anunţat Gabriel Toncean.

Gabriel Toncean este sportiv de performanţă, preşedinte al Federaţiei Balcanice de Culturism şi Fitness şi al Federaţiei Române de Culturism şi Fitness. El  a iniţiat de la începutul stării de urgenţă un program de furnizare la domiciliu a hranei şi medicamentelor pentru bătrânii singuri şi fără posibilităţi din municipiul Reghin, astfel încât aceştia să rămână izolaţi la domiciliu şi să nu se expună riscului de contactare a coronavirusului. Programului li s-au alăturat mai mulţi oameni de afaceri din municipiu, fiind un mod real de ajutorare a persoanelor cele mai afectate de această pandemie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Rock-uri faine cu Dudu Isabel, pe scena ”#loveReghin Day & Night”

Dudu Isabel este unul din oaspeții faini ai primei ediții ”#loveReghin Day & Night”, proiect …