Home / Administratie / A 11-a Ordonanță Militară anunțată de ministrul Vela

A 11-a Ordonanță Militară anunțată de ministrul Vela

Distribuie

Ministrul de Interne Mircea Vela a anunțat în această seară o nouă Ordonanță Militară, a 11-a la număr, printre prevederile ei numărându-se scoaterea de sub carantină a orașului Țăndărei din județul Ialomița, continuarea suspendării zborurilor din și către Spania până la 14 mai și la exceptarea de la măsurile de carantinare și izolare a personalului navigant, maritim și fluvial, așa cum se întâmplă și în cazul piloților și al șoferilor de TIR.

”Astăzi am emis Ordonanța 11. Primul punct este legat de suspendarea zborurilor către Spania și din Spania. Este continuarea suspendării, valabilă până în 14 mai inclusiv. Al doilea punct este exceptarea de la măsurile de carantinare sau izolare pentru personalul navigant, fluvial și maritim, care vine din porturi sau țări catalogate ca zone roșii sau galbene în ipoteza în care acest personal navigant nu prezintă simptome COVID-19 și se încadrează în măsurile anterioare nu este obligat să intre în izolare. Această măsură este sinonimă cu cea adoptată pentru piloți și echipajele aeronavelor sau pentru șoferii camioanelor care transportă marfă. O altă decizie luată astăzi care a fost luat astăzi este aprobarea solicitării Comitetului Județean pentru Situații de Urgență de a ridica măsura de carantinare pentru Țăndărei ”, a declarat ministrul Mircea Vela.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO. Propunere PNL. Pasaj subteran în zona Cocoșul de Aur

Distribuie Consilierul local al Municipiului Târgu Mureș, Horea Șarlea, a prezentat, în cadrul unei conferințe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.