Home / Administratie / Dorin Florea, explicații despre desființarea balonului presostatic din ”Weekend”

Dorin Florea, explicații despre desființarea balonului presostatic din ”Weekend”

Distribuie

Primarul municipiului Târgu Mureș, Dorin Florea, a remis luni, 11 aprilie, următorul comunicat de presă:

”Mă surprinde poziția unor oameni vizavi de situația balonului presostatic din Complexul de Sport și Agrement Mureșul (weekend), dar nu mă surprind deloc afirmațiile politrucilor și a mercenarilor, care sunt în slujba acestor politruci.

Din respect față de târgumureșeni, doresc să aduc câteva precizări clare pentru a lămuri această situație. Montarea balonului presostatic a fost o soluție provizorie pe care am acceptat-o, după promisiunile zgomotoase, anunțate cu un mare entuziasm de către conducerile unor ministere de la vremea respectivă, că se va construi un bazin olimpic în incinta fostului Ștrand 1 Mai. Amintiți-vă cum spuneau că vor face săli polivalente, cu patinoar și bazin olimpic, dar, după cum bine știți, nu au făcut nimic în toți acești ani.

Am considerat la momentul respectiv, din respect față de sportivi, de iubitorii de înot și din dorința de a demara un program de inițiere pentru copii, că montarea provizorie a acestui balon presostatic ar fi benefică pentru toată lumea. Am spus și atunci și repet și acum, că balonul din Weekend va fi demontat în momentul în care va începe construcția Bazinului Olimpic promis de Ministerul Tineretului și Sportului.

Totodată, trebuie spus că târgumureșenii care frecventau Complexul Weekend în sezonul estival pentru agrement, au fost văduviți de acel bazin de înot și de terenul din jurul acestuia. Nu pot să las târgumureșenii fără un bazin de înot pentru sezonul cald și să-i trimit să meargă la Sângeorz sau prin alte locuri. Să nu mai vorbim despre costurile enorme de întreținere a balonului, care în cei zece ani de funcționare au depășit suma de 13 milioane de lei. Mai mult decât atât, consilierii locali nu au votat banii pentru funcționarea balonului presostatic din Complexul de Agrement și Sport Mureșul, dar tot ei sunt cei care vociferează și dezinformează populația orașului.

Pentru cazul în care măsurile pentru combaterea virusului COVID-19 vor permite desfășurarea de activități sportive, am stabilit deja cu reprezentanții cluburilor, care își desfășurau activitatea în balon, să convenim un program de funcționare agreat de toată lumea.”

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.