Home / Administratie / Acțiuni de dezinfecție la Reghin

Acțiuni de dezinfecție la Reghin

Primăria Municipiului Reghin va efectua în zilele de 13 și 15 mai o nouă  acțiunea de dezinfecție a trotuarelor de pe raza municipiului, în intervalul orar 14:00 – 20:00. Cetățenii  sunt rugați de către Primăria Reghin să nu iasă din locuințe pe perioada desfășurării acțiunilor de dezinfecție, respectiv între orele 14:00-20:00, să nu circule pe trotuarele dezinfectate  timp de o oră de la finalizarea acțiunii. De asemenea, este interzis accesul cu animale de companie în zona dezinfectată. În caz de intoxicații cu substanțe prin ingerare, inhalare se va consulta de îndată medicul de familie. Substanțele active utilizate la acțiune de dezinfecție sunt Sodium Hipoclorite, Alkzl Dimethylbenzyl A. Chloride, Dicloroizocianurat de Sodiu Dihidrat, cu o concentrație de 3.75 și 3.6 la un litru de apă.

De asemenea, vor avea loc și acțiuni de dezinfecție a scărilor de bloc din oraș, acțiune care va avea loc în intervalul 08-17. Și în acest caz Primăria Reghin anunță locatarii anumite obligațți care trebuie să le aibă în vedere:  aerisirea spațiilor în urma efectuării dezinfecției, menținerea timpului de contact minim 3-4 zile, spălarea frecventă a mâinilor, interzicerea  accesului pe casa scării, lifturi sau subsoluri după finalizarea operațiunilor de dezinfecție, asigurarea curățeniei spațiului înaintea lucrărilor de dezinfecție, punerea la dispoziția operatorului a spațiul destinat  tratamentului, precum și  interzicerea accesul animalelor în zona dezinfectată. În caz de intoxicații cu substanțe prin îngerare, inhalare, se va consulta medicul, se arată în anunțul Primăriei Reghin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Una dintre cele mai mari și moderne grădinițe din România a fost inaugurată la Sovata

Finanțată prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), cu o valoarea a proiectului de 10,5 …