Ce a discutat managerul Spitalului Clinic Județean Mureș cu președintele și premierul României Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 984 Vizualizări

Ce a discutat managerul Spitalului Clinic Județean Mureș cu președintele și premierul României

Managerul Spitalului Clinic Județean Mureș pe perioada stării de urgență, dr. Daniel Porav-Hodade, a dezvăluit luni, 11 mai, pe pagina sa de Facebook, detalii despre întâlnirea cu Klaus Iohannis, președintele României, premierul Ludovic Orban și ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, care au vizitat sâmbătă, 9 mai, Unitatea de suport medical COVID-19 construită în incinta Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” din Târgu Mureș.

”Președintele României, Klaus Iohannis, împreună cu prim-ministrul României, Ludovic Orban și ministrul Sănătății, Nelu Tătaru au participat sâmbătă 9 mai 2020 la deschiderea Unității de Suport Medical COVID-19 Târgu Mureș. Am avut ocazia de a-i prezenta domnului președinte Klaus Iohannis un sumar al activității cadrelor medicale de la Spitalului Clinic Județean Mureș care de două luni și jumatate luptă împotriva COVID-19”, a precizat dr. Daniel Porav-Hodade.
Totodată, managerul Spitalului Clinic Județean Mureș a furnizat detalii și despre discuțiile avute cu premierul Ludovic Orban și cu ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

”Am discutat cu primul ministru și cu ministrul Sănătății despre situația ”din teren” a tuturor clinicilor din cadrul Spitalului Clinic Județean Mureș, modul de tratament și evoluția pacienților internați. Am vorbit de asemenea, punctual, despre cazul cadrelor medicale diagnosticate pozitiv cu SARS CoV-2, măsurile luate pentru asigurarea continuității actului medical și protecția suplimentară a personalului. Ministrul Sănătății, domnul Nelu Tătaru, a asigurat cadrele medicale de întreg sprijinul domniei sale pentru a trece cu bine peste această pandemie. Așa cum a anunțat și în conferința de presă, vizitele în teren vor continua”, a menționat dr. Daniel Porav-Hodade.

Alex TOTH

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE