FOTO: Maurer Residence Târgu Mureș – dezvoltare continuă pe timp de pandemie Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1754 Vizualizări

FOTO: Maurer Residence Târgu Mureș – dezvoltare continuă pe timp de pandemie

Înfruntând condițiile dificile din cauza măsurilor anunțate odată cu instaurarea stării de urgență în România, dezvoltatorul Maurer Imobiliare a continuat să lucreze la proiectul demarat în Târgu Mureș, Maurer Residence. Au fost aplicate măsuri speciale de protecție sanitară, valabile atât pentru personalul care deservește birourile administrative și de vânzări, cât și pentru angajații companiilor din procesul propriu-zis de construcție a blocurilor de locuințe. Grație acestor măsuri, nu au fost înregistrate cazuri de infectare cu Covid-19 în rândul personalului, iar activitatea a putut continua neîntrerupt, în siguranță.

Totodată, Maurer Imobiliare Târgu Mureș a răspuns apelului personalului medical și a oferit sprijin financiar Spitalului Clinic Județean Mureș pentru achiziționarea unui aparat de efectuare a testelor pentru Covid-19.

În ciuda restricțiilor și a măsurilor de distanțare socială, proiectul Maurer Residence Târgu Mureș a continuat să se dezvolte conform planurilor inițiale și să ofere soluții optime pentru cei care sunt în căutarea unei noi locuințe atât online, cât și telefonic. În plus, compania a pus la dispoziția clienților și un tur virtual care le oferă acestora posibilitatea de a ”vizita” în spațiul virtual primul imobil finalizat, precum și câteva apartamente complet finisate din blocul B1.

https://www.maurerimobiliare.ro/maurer-residence-tgmures/tur-virtual-interactiv/

La sfârșitul lunii decembrie 2019 au fost predate proprietarilor apartamentele din primul bloc construit în cadrul acestui proiect, B1. Aproximativ 40 de familii au primit cheia noii lor locuințe în cadrul complexului Maurer Residence Târgu Mureș.

În acest moment, se pregătește recepția administrativă a celui de-al doilea bloc, B2, pentru data de 15 mai 2020, urmând ca în scurt timp, apartamentele să fie predate către beneficiari.

În paralel, au continuat lucrările la blocurile B3, B4, B5, B6, B7, B8 acestea fiind acum în diferite stadii de execuție.

S-a început modernizarea structurii stradale din zonă, fiind deja dat în folosință noul sens giratoriu de pe strada Libertății cu scopul de a oferi un acces facil pentru locatarii ansamblului rezidențial Maurer Residence și nu numai. Conform proiectului, mai sunt și alte măsuri ce se vor implementa pe măsură ce construcțiile evoluează.

Mai mult decât simple apartamente construite din fier, beton și sticlă, dezvoltatorul Maurer Imobiliare și-a propus să le ofere clienților săi un stil de viață. Astfel, ansamblurile rezidențiale dezvoltate de companie în punctele cheie ale României au la bază un concept inovativ de a locui și ajung să arate ca adevărate orașe în interiorul orașelor și oferă locuitorilor săi multiple facilități. Acest lucru este dovedit deja în ansamblurile din Brașov, Sibiu, Constanța și continuă în Cluj-Napoca, Sighișoara și Târgu Mureș. Până în acest moment, Maurer Imobiliare a devenit ACASĂ pentru peste 8000 de familii din România.

Echipa de vânzări a complexului Maurer Residence Târgu Mureș vă stă în continuare la dispoziție și oferă consultanță online tuturor celor interesați de achiziționarea unui apartament, urmând ca după data 15 mai să se reia programul normal de funcționare la birourile de vânzări situate la parterul B1, pe strada Ion Heliade Rădulescu nr. 4. Informații se pot obține la telefon 0724 341 931.

Vă ținem la curent cu detaliile despre proiect, pe site-ul dezvoltatorului https://www.maurerimobiliare.ro/maurer-residence-tgmures/. și pe pagina de facebook  https://www.facebook.com/MaurerResidenceMures/.

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE