Home / Business / Anunț licitație

Anunț licitație

Distribuie

“Fleseriu & Associates IPURL, lichidator judiciar al SC DREAMS SRL în faliment, cu sediul în Brașov, str. Castelului, nr. 120, jud. Brașov, tel. 0724.592.044, fax. 036/446.302,

e-mail. camilfleseriu@gmail.com anunță vânzarea prin licitație publică cu strigare a imobilului situat în Tg. Mureș, b-dul. 1 Decembrie 1918, nr. 183, jud. Mureș – proprietatea debitoarei, compus din teren intravilan în suprafață de 357 mp, cu construcțiile aferente, respectiv clădire din beton armat și cărămidă pe fundație din beton cu acoperiș terasă, avand S+P+2E, suprafața construită la sol 339 mp, parter: sala de așteptare cu mese de birou, sală de arhivă, cameră portar, wc dublu, 3 birouri, bucătărie, 2 holuri, 2 casa scării și garaj; etaj I: sala de conferință, 5 birouri, 2 wc duble, bucătărie, 5 holuri și 2 casa scării, etaj II: 5 birouri, terasă, hol, bucătărie, cameră de serviciu, grup social, cameră de utilități cu c.t. și casa scării.

Prețul de pornire a licitației este valoarea de piață determinată de expertul evaluator, respectiv 3.084.000 lei, echivalentul a 660.825 euro.(curs de schimb valutar la data de referință a evaluării 09.10.2018 este de 1€=4,6668 lei).

Licitațiile se vor desfășura, la sediul lichidatorului judiciar din Brașov, str. Castelului, nr. 120. Jud. Brașov.

Ședințele de licitație vor fi săptămânale (1/saptamână), în fiecare zi de JOI, ora 14.00, începând cu data de 21 mai 2020. Prețul nu include TVA.

Ofertanții care doresc să participe la licitație trebuie să depună la sediul lichidatorului judiciar, din Brașov, Str. Castelului, nr. 120, jud. Brașov, sau online, la adresa camilfleseriu@gmail.com, în format electronic, căruia i s-a incorporat, atașat sau asociat semnătura electronică extinsă, bazată pe un certificat valabil, cel mai târziu cu 24 de ore înainte de organizarea licitației:

  • Dovada achitării Caietului de sarcini (copie);
  • Dovada privind achitarea garanţiei de participare la licitaţie în cuantum de 10% din preţul de strigare (original) fără TVA. Garanția nu este purtătoare de TVA;
  • Dovada calităţii de reprezentant;
  • Declaraţia de acceptare a condiţiilor Caietului de sarcini (original) semnată şi acceptată de ofertant sau reprezentantul legal ori convenţional;
  • Documentele care certifică identitatea şi calitatea ofertantului.

Prețul caietului de sarcini este de 4.000 lei fără TVA.

Prețul Caietului de sarcini se va achita fie numerar, la sediul lichidatorului judiciar, fie prin virament bancar, în contul unic de procedură al debitoarei RO11BREL000200223404, deschis la Libra Internet Bank – sucursala Brașov, titular cont SC DREAMS SRL – în faliment.

Se recomandă ca orice persoană interesată să efectueze o inspecție a activelor scoase la vânzare.

Relații suplimentare se pot obține de la lichidatorul judiciar FLESERIU & ASSOCIATES IPURL, TEL. 0724.592.044, EMAIL. camifleseriu@gmail.com .”

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Demers pentru o stație nouă de carburanți în Ungheni

Distribuie Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.