AUTOSTRADĂ ÎN MUREȘ. 18 kilometri noi, aproape gata de inaugurare! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3762 Vizualizări

AUTOSTRADĂ ÎN MUREȘ. 18 kilometri noi, aproape gata de inaugurare!

Surse din cadrul Comapniei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) citate de senatorul Cristian Chirteș, președintele PNL Mureș, susțin că nodul rutier din localitatea mureșeană Chețani va fi construit, în regie proprie, de CNAIR, începând de luni, 18 mai, și va fi finalizat în cel mult două luni, respectiv până în data de 15 iulie.

”Așa cum am stabilit în întâlnirea de sâmbătă (9 mai – n.r.), de la Târgu Mureș, cu premierul Ludovic Orban, s-a găsit soluția pentru Nodul de la Chețani de pe Autostrada ”Transilvania”. Acesta va fi construit de CNAIR în regie proprie și va fi gata în două luni, astfel că, în această vară, cei 18 kilometri de autostradă dintre Iernut și Chețani pot fi dați în folosință. Până la finalul acestei săptămâni, vor fi gata toate actele, iar săptămâna viitoare angajații Direcțiilor Regionale de Drumuri și Poduri Brașov și Cluj vor putea intra în șantier”, a anunțat miercuri, 13 mai, pe rețeaua de socializare Facebook, senatorul liberal Cristian Chirteș.

Fără nodul respectiv, care va fi construit de echipe ale Direcțiilor Regionale de Drumuri și Poduri Brașov și Cluj, ieșirea și intrarea de pe autostradă din zona localității Chețani nu va fi posibilă, astfel încât acest mic detaliu este esențial în perspectiva deschiderii traficului rutier pe lotul Iernut – Chețani.

Lotul de autostradă dintre localitățile Iernut și Chețani va avea lungimea de 17,9 kilometri și este construit de asocierea Astaldi – Max Boegl. În prezent, stadiul lucrărilor la acest lot este de peste 90%.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE