Home / Administratie / Managerii mureșeni, consultați pentru găsirea soluțiilor de relansare economică

Managerii mureșeni, consultați pentru găsirea soluțiilor de relansare economică

Distribuie

Președintele Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc, a anunțat miercuri, 13 mai, prin intermediul unei transmisiuni live realizată pe pagina sa de Facebook, că invită reprezentanții mediului de afaceri din județul Mureș să participe la un sondaj online despre efectele pandemiei de COVID-19 asupra economiei, dar și despre identificarea unor soluții de relansare economică, care vor fi înaintate, sub formă de propuneri, Guvernului României.

Consultare cu managerii județului

Chestionarul va ajunge, prin intermediul poștei electronice, la câteva sute de companii private din județul Mureș.

”Epidemia a pus antreprenorii și economia într-o poziție destul de dificilă. Unul din obiectivele principale ale perioadei următoare este luarea unor măsuri pentru relansarea economiei atât la nivel local, cât și la nivel național. Economia județului Mureș trebuie revitalizată, cum trebuie revitalizată economia întregii țări și a întregii Europe, dar pentru noi cel mai important lucru este în acest moment economia județului Mureș. În acest scop, Consiliul Județean lansează o consultare cu reprezentanții mediului de afaceri. Vom trimite un chestionar la sute de companii din județul Mureș pe baza căruia dorim să evaluăm efectele economice ale epidemiei, precum și măsura în care aceasta a afectat diferitele sectoare ale economiei. De asemenea, ne interesează cu ce măsuri au reacționat operatorii economici, intreprinzătorii mari și mici, la situația actuală. Scopul nostru este ca pe baza acestui sondaj să oferim un feedback Guvernului și să propunem, să inițiem măsuri la nivel local și național care să ajute intreprinderile mici și mijlocii din județul Mureș să depășească această situație de criză”, a declarat Péter Ferenc.

Chestionar online

Totodată, chestionarul va fi disponibil și pe pagina web a Consiliului Județean Mureș, www.cjmures.ro, astfel încât la consultarea online a mediului de afaceri să participe cât mai mulți manageri privați din județul Mureș.

”Chestionarul trebuie completat online, acesta va fi disponibil și pe site-ul Consiliului Județean Mureș, deci poate fi completat și de cei care nu vor primi prin e-mail, dar ar dori să participe la acest sondaj. Chiar v-aș mulțumi să completați cât mai mulți reprezentanți ai societăților comerciale din județul Mureș pentru că este importantă părerea dumneavoastră și este important ca rezultatul acestui sondaj să ne dea date reale. Vom aștepta acest răspuns în termen de zece zile de la lansarea chestionarului. După prelucrarea datelor, voi prezenta rezultatele sondajului și măsurile următoare în baza acestui sondaj”, a precizat președintele Consiliului Județean Mureș.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO. Pui drăgălaș de pavian cu mantie, noua vedetă la la Grădina Zoo

Distribuie Un pui drăgălaș de pavian cu mantie este noua vedetă a Grădinii Zoologice din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.