Care sunt cele mai căutate produse on-line de catre clienti in timp de pandemie Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 183 Vizualizări

Care sunt cele mai căutate produse on-line de catre clienti in timp de pandemie

Perioada pandemiei cu Coronavirus s-a dovedit benefica pentru magazinele online care au inregistrat vanzari record. Din ce in ce mai multi oameni prefera sa isi faca cumparaturile online in siguranta si sa isi comande produsele care le sunt necesare uzului zilnic pentru a evita aglomeratiile si pericolul infectarii cu acest virus.

Sunt persoane care prefera sa isi faca online cumparaturile si pentru produse alimentare, dar mai ales pentru imbracaminte si incaltaminte, produse la care nu au acces in aceasta perioada din cauza ca marile lanturi de magazine sunt inchise.

Achizitionarea de produse online – recomandata de specialisti pe perioada pandemiei cu Coronavirus

Comertul online a castigat in ultimii ani un statut impresionant. Oameni din toate colturile tarii, de toate categoriile de varsta comanda produse online pentru ca le este mult mai simplu asa, pentru ca economisesc timp, iar acum, pentru ca nu mai pot sa isi cumpere altfel obiectele vestimentare si incaltamintea de care au nevoie.

Printre cele mai comandate produse in perioada pandemiei se numara perechile de pijamale MAROKO la oferta, aceasta fiind tinuta cea mai lejera, mai confortabila si mai potrivita pentru a sta acasa. Din lista de cumparaturi nu au lipsit nici treninguri sport. Acestea sunt la fel de confortabile ca si pijamalele, permit o  mare libertate de miscare, cu mentiunea ca sunt mult mai potrivite decat pijamalele atunci cand mai vin vecinii in vizita sau cand este treaba de facut in curte sau pe balcon.

Treningurile sunt comandate si pentru ca reprezinta accesoriul vestimentar principal pentru cei care fac miscare la interior, pentru cei care urmeaza un anume program de exercitii in acest sens. Pe langa obiectele vestimentare, la mare cautare sunt si lenjeria intima si incaltamintea comoda pentru casa sau curte, cum ar fi papucii, tenesii, adidasii sau espadrilele.

Sunt si foarte multe persoane care comanda greutati si produse necesare antrenamentului fizic, dar si cumparatori care isi indreapta atentia catre manusi si masti de protectie, precum si produse de igiena, fie ca este vorba despre geluri dezinfectante, sapun lichid, detergent, spirt sau clor.

Din ce in ce mai multe persoane comanda la domiciliu si produse de ingrijire personala precum kituri de manichiura, produse profesionale de vopsire a parului si alte produse de infrumusetare, crème si lotiuni de corp antirid, anticelulitice sau anticneice. Nu in ultimul rand, in randul celor mai des comandate produse din mediul online se numara si produsele electronice si IT, mai ales pentru copiii care fac scoala online si au nevoie de un monitor nou, de o pereche de casti cu microfon, chiar de o tableta noua, sau pentru adultii care se joac sau urmaresc filme.

Fara doar si poate, cumparaturile in mediul online reprezinta cea mai eficienta si recomandata varianta de a investi in mod eficient in produsele de care oamenii au nevoie, fara a se expune la pericolele contactarii virusului si avand siguranta ca aleg ceea ce este potrivit cerintelor, asteptarilor, bugetului si exigentelor lor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE