PRIETENIE ROMÂNO-MAGHIARĂ. Claudiu Maior, mulțumiri pentru Viktor Orbán Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1223 Vizualizări

PRIETENIE ROMÂNO-MAGHIARĂ. Claudiu Maior, mulțumiri pentru Viktor Orbán

Claudiu Maior, consilier personal al primarului municipiului Târgu Mureș și lider al ALDE Târgu Mureș, a transmis mulțumiri vineri, 15 mai, Guvernului Ungariei, pentru donația de măști de protecție care vor fi utilizate de elevii din ”Orașul trandafirilor”.

”Mulţumim domnule prim-ministru, Viktor Orbán! Faptul că v-aţi gândit să sprijiniţi şcolile din municipiul Târgu Mureş, prin donarea de măşti de protecţie elevilor, în calitatea dvs. de Prim-ministru al Ungariei, ne face să vă adresăm mulţumiri pentru acest gest binevenit. Totodată, vă asigurăm că alături de stocurile noastre de măşti vom putea contribui la sporirea siguranţei elevilor din unităţile de învăţământ târgumureşene. Vă transmit aprecieri şi recunoştinţă în numele părinţilor, al elevilor şi, implicit, al oraşului pentru implicarea pe care aţi dovedit-o în această criză pandemică”, a scris, pe pagina sa de Facebook, consilierul personal al primarului municipiului Târgu Mureș.

La solicitarea UDMR și prin bunăvoința Guvernului Ungariei, a sosit în Transilvania o donație privată conținând măști chirurgicale de unică folosință, din care 128.000 bucăți au ajuns în județul Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE