Titularizare 2020. Doar probă scrisă. Proba practică anulată Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 496 Vizualizări

Titularizare 2020. Doar probă scrisă. Proba practică anulată

Examenul național de Titularizare 2020 va fi o probă scrisă în cadrul concursului național organizat de inspectoratele școlare pentru ocuparea posturilor, iar proba practică a fost anulată, potrivit OUG aprobată de Guvern, informează  Edupedu.ro.

Articolul 42 din ordonanța adoptată prevede următoarele:

„Alinialul (1) Începând cu data intrării în vigoare a prezentei Ordonanțe de urgență și până la eliminarea restricțiilor privind adunările publice de către autoritățile de resort, prin derogare de la prevederile art. 254 alin. (8) lit. a) din Legea nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare, concursul prevăzut de art. 254 alin. (3) din Legea nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare, constă într-o probă scrisă în cadrul concursului prevăzut la art. 89 din Legea nr. 1/ 2011, cu modificările și completările ulterioare,  pentru angajarea personalului didactic de predare cu contract individual de muncă, pe baza programelor specifice aprobate de Ministerul Educației și Cercetării”.

Articolul 89 din Legea 1/2011 prevede:

„În învățământul preuniversitar de stat, posturile didactice/catedrele vacante și rezervate se ocupă prin concurs național organizat de inspectoratul școlar, conform unei metodologii-cadru elaborate de Ministerul Educației și Cercetării, cu consultarea partenerilor de dialog social, aprobate prin ordin al ministrului educației și cercetării și publicate în Monitorul Oficial al României, Partea I, până la data de 15 noiembrie a fiecărui an”.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE