Stadion cumpărat de Primăria Luduș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1816 Vizualizări

Stadion cumpărat de Primăria Luduș

În luna februarie 2020, Consiliul Local Luduș a alocat o sumă de bani în vederea achiziționării unui imobil – construcție pentru amenajarea unui spațiu de agrement destinat utilizării publice.

Alocarea banilor s-a făcut după ce prin hotărârea Consiliului Local Luduș nr. 215/2019 s-a aprobat achiziționarea, în domeniul public al orașului, un imobil – construcții situat în orașul Luduș, în vecinătatea stadionului Mureșul, în suprafață de 227 de metri pătrați, proprietar fiind Gheorghe Hodman. Prin aceeași Hotărâre de Consiliu Local a fost numită și o comisie de negociere a prețului de achiziție, compusă din viceprimarul Kis Istvan – președinte și Liviu Popa, Enyedi Mihai, Adrian Deteșan, Septimiu Iulian Totu – membri.

În ziua de 23 martie 2020, la sediul Primăriei orașului Luduș, comisia respectivă și vânzătorul Gheorghe Hodman au procedat la negocierea directă a prețului de vânzare – cumpărare a imobilului – construcții (atelier de producție din cărămidă, acoperit cu țiglă, moară de furaje din cărămidă, acoperită cu țiglă) situat în orașul Luduș, strada 8 Martie nr. 14, în suprafață construită de 227 de metri pătrați. Negocierea directă a prețului de vânzare-cumpărare a început de la valoarea de piață a terenului, ținând cont de cererea de 66,08 lei/metru pătrat, exprimată de vânzător. Comisia de negociere a apreciat că prețul cerut este corect, adică 15.000 de lei pentru întregul imobil și a aprobat în unanimitate prețul.

Consiliul Local Luduș a aprobat procesul verbal de negociere a prețului de achiziționare a imobilului și semnarea contractului de vânzare-cumpărare.

Ioan A. BORGOVAN

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE