Home / Administratie / Stadion cumpărat de Primăria Luduș

Stadion cumpărat de Primăria Luduș

În luna februarie 2020, Consiliul Local Luduș a alocat o sumă de bani în vederea achiziționării unui imobil – construcție pentru amenajarea unui spațiu de agrement destinat utilizării publice.

Alocarea banilor s-a făcut după ce prin hotărârea Consiliului Local Luduș nr. 215/2019 s-a aprobat achiziționarea, în domeniul public al orașului, un imobil – construcții situat în orașul Luduș, în vecinătatea stadionului Mureșul, în suprafață de 227 de metri pătrați, proprietar fiind Gheorghe Hodman. Prin aceeași Hotărâre de Consiliu Local a fost numită și o comisie de negociere a prețului de achiziție, compusă din viceprimarul Kis Istvan – președinte și Liviu Popa, Enyedi Mihai, Adrian Deteșan, Septimiu Iulian Totu – membri.

În ziua de 23 martie 2020, la sediul Primăriei orașului Luduș, comisia respectivă și vânzătorul Gheorghe Hodman au procedat la negocierea directă a prețului de vânzare – cumpărare a imobilului – construcții (atelier de producție din cărămidă, acoperit cu țiglă, moară de furaje din cărămidă, acoperită cu țiglă) situat în orașul Luduș, strada 8 Martie nr. 14, în suprafață construită de 227 de metri pătrați. Negocierea directă a prețului de vânzare-cumpărare a început de la valoarea de piață a terenului, ținând cont de cererea de 66,08 lei/metru pătrat, exprimată de vânzător. Comisia de negociere a apreciat că prețul cerut este corect, adică 15.000 de lei pentru întregul imobil și a aprobat în unanimitate prețul.Consiliul Local Luduș a aprobat procesul verbal de negociere a prețului de achiziționare a imobilului și semnarea contractului de vânzare-cumpărare.

Ioan A. BORGOVAN

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Legea care elimină 102 taxe - Klaus Iohannis

„Ne pregătim să atragem fonduri europene substanțiale”, declară Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la Palatul Cotroceni, că România se pregăteşte să atragă …