Home / Slider / IMPORTANT! Reguli noi pentru transportul în comun din Târgu Mureș!

IMPORTANT! Reguli noi pentru transportul în comun din Târgu Mureș!

Distribuie

Reprezentanții SC Transport Local SA au publicat, pe pagina web a societății, www.transportlocal.ro, noile reguli implementate începând cu data de 15 mai, pentru prevenirea răspândirii infecției cu noul coronavirus.

”Institutul Național de Sănătate Publică a anunțat măsurile de relaxare care vor fi luate după data de 15 mai. În transportul în comun, accesul va fi condiționat de purtarea obligatorie a măștii sanitare, iar numărul pasagerilor va fi redus la jumătate din capacitatea maximă de transport. Pe lângă măsurile de distanțare socială care rămân în vigoare, accesul în vehicule se va face doar pe prima ușă, în timp ce coborârea se va face pe celelalte uși”, se precizează pe pagina web a SC Transport Local SA Târgu Mureș.

Amenzile pentru nerespectarea măsurilor de siguranță pot ajunge și la suma de 2.500 de lei.

”Purtarea măștii care acoperă nasul și gura este obligatorie începând cu 15 mai 2020 în spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă și în alte spații închise, potrivit anexei “Măsuri de prevenire și control a infecțiilor aplicabile pe durata stării de alertă”, atașată Hotărârii nr. 24 a CNSSU. Persoanele care nu respectă obligația de a purta mască în spațiile menționate pot fi sancționate contravențional în baza Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 (publicată în Monitorul Oficial nr. 396 din 15 mai 2020) raportat la articolul 65, litera h, respectiv “nerespectarea de către persoane fizice a măsurilor individuale de protecție a vieții“ se sancționează cu amendă între 500 de lei și 2.500 de lei”, au mai transmis reprezentanții SC Transport Local SA Târgu Mureș.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Încă o balastieră în județul Mureș

Distribuie Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.