Centrale termice noi la Maternitatea din Sighișoara Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 123 Vizualizări

Centrale termice noi la Maternitatea din Sighișoara

În urmă cu câteva zile, au fost livrate două centrale termice și bazinul pentru rezerva de apă, achiziționate cu fonduri de la bugetul local, pentru Maternitatea din Sighișoara.

Potrivit informațiilor furnizate de conducerea Spitalului Municipal din Sighișoara, o parte din instalația de încălzire a fost realizată cu sprijinul Asociației Ioana Figan, iar achizițiile prezentate ”presupuneau un efort financiar mai mare, motiv pentru care s-a solicitat sprijin de la Municipiul Sighișoara”.

”Ne bucurăm că odată cu instalarea centralelor termice și a bazinului pentru rezerva de apă se face un nou pas pentru finalizarea lucrărilor de reparații și restaurare la Maternitatea Sighișoara. Până acum în unitate s-au realizat zugrăveli interioare, montaj gresie- faianță, schimbat instalație electrică, schimbat instalație de apă-canal, drenaj a apelor pluviale și s-a achiziționat un generator electric necesar pentru menținerea alimentării cu energie electrică în cazul unor întreruperi în rețea, fiind realizate și reparații la scocuri și acoperiș și la tâmplăria exterioară. Urmează reparații și zugrăveli la fațadă, pentru săptămâna viitoare fiind în plan montarea schelei pentru realizarea acestor lucrări. Și de data aceasta, voluntari din comunitate, tâmplari și zidari sunt primiți cu drag să dea o mână de ajutor, întreg proiectul de reparații la Maternitatea Sighișoara desfășurându-se în baza unei colaborări între Spital, reprezentanți din comunitatea sighișoreană și autorități locale. Vă mulțumim, tuturor!”, a transmis conducerea Spitalului Municipal din Sighișoara.

(Redacția)

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE