VIDEO: Ziua Internațională a Muzeelor, cinstită de comunitatea din Deda Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 257 Vizualizări

VIDEO: Ziua Internațională a Muzeelor, cinstită de comunitatea din Deda

Un mesaj extrem de binevenit în această zi specială, când sărbătorim Ziua Internațională a Muzeelor,  vine din partea info-max.ro care definește această zi astfel:

„Sărbătorind Ziua Internațională a Muzeelor, sărbătorim istorie, sărbătorim pasiunea colecționarilor, arheologilor, antropologilor, a oamenilor de știință , a pasionaților de tehnologie, sărbătorim munca depusă cu strângerea, analiza, identificarea și catalogarea de obiecte sau artefacte, munca de prezervare, conservare și expunere a acestora! Sărbătorim interesul artistic, istoric, științific și tehnologic, și promovarea acestuia pentru generațiile următoare!. Avem o datorie morală, educațională, să cultivăm interesului generației viitoare pentru cultură, pentru cunoașterea istoriei indiferent de domeniul de interes. La fața locului sau virtual, călătoriile într-un muzeu aduc „trecutul” în prezent, fiind o provocare continuă, fascinantă spre cunoaștere și imaginație”.

Tot un mesaj legat de Ziua Internațională a Muzeelor vine și din partea comunității din Deda, care se mândrește cu un muzeul al lor, reliefat într-un filmuleț postat cu ocazia zilei de azi, însoțit de sloganul : „La mulți ani donatorilor, muzeografilor și muzeelor!. Un sat fără tradiție este un sat fără viitor!”

https://www.facebook.com/1057354971037853/videos/1163437574020296/?v=1163437574020296

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE