Home / Business / Chestionar adresat agenților economici de Consiliul Județean Mureș

Chestionar adresat agenților economici de Consiliul Județean Mureș

Distribuie

Consiliul Județean Mureș lansează un chestionar online pentru a evalua dificultățile, pierderile și propunerile de relansare economică a comunității de afaceri din județul Mureș ca urmare a epidemiei de coronavirus.

Prin intermediul acestui chestionar, care a fost întocmit în cooperare cu antreprenori și organizații profesionale, dorim să cartografiem modul în care epidemia a afectat diferitele sectoare economice din județul Mureș, ce măsuri au luat companiile privind angajații lor ca urmare a restricțiilor impuse și ce măsuri vor să introducă în perioada următoare.

Potrivit lui Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș, una dintre cele mai importante sarcini în lunile următoare este evaluarea factorilor care afectează economia, atât la nivel local, cât și național, întrucât epidemia de coronavirus a pus antreprenorii într-o poziție dificilă și criza va avea consecințe foarte grave.

Este extrem de importantă analizarea consecințelor economice cauzate de această epidemie, stabilirea gradului de afectare al unor domenii economice precum și reacția actorilor economici la situația creată. Obiectivul nostru este transmiterea unui feedback către Guvern prin însumarea răspunsurilor la chestionar, astfel încât să putem acorda sprijin întreprinderilor mici și mijlocii din județul Mureș pentru pregătirea acomodării lor la situația actuală care se află într-o continuă schimbare”- a subliniat Péter Ferenc.

Președintele Consiliului Județean Mureș a mai spus că răspunsurile la chestionar vor fi analizate și cu ajutorul experților, vor fi formulate propuneri concrete cu privire la ce măsuri și programe pot fi utilizate pentru a ajuta antreprenorii la nivel local, județean și național.

Analiza finalizată și propunerile formulate vor fi transmise de Consiliul Județean administrațiilor locale, dar și Guvernului și Parlamentului.

Chestionarul este trimis de Consiliul Județean Mureș către mii de întreprinderi mici, mijlocii și individuale din județul Mureș, dar poate fi găsit și pe site-ul web al instituției, deci poate fi completat și de către cei care nu au primit chestionarul prin e-mail. Termenul limită pentru completarea chestionarului este 31 mai 2020.

(Biroul de Presă al Consiliului Judeţean Mureş)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Conferința de diseminare și promovare a Proiectului Correctional la Penitenciarul Târgu Mureș

Distribuie Penitenciarul Târgu Mureș a organizat joi, 28 martie, conferința de diseminare și promovare a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.