Home / Sighișoara / Diplomă de apreciere pentru un salvator din Sighișoara

Diplomă de apreciere pentru un salvator din Sighișoara

Distribuie

Primarul municipiului Sighișoara, Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, a înmânat marți, 19 mai, o diplomă de apreciere sighișoreanului Radu Suciu, în semn de recunoaștere pentru spiritul civic și gestul de curaj constând în salvarea vieții unui concetățean.
”La începutul acestei luni sighișoreanul a salvat de la înec, din apele Târnavei o femeie de 63 de ani. Sesizând intenția femeii de a se arunca în apă, tânărul a sunat la 112 iar până la sosirea echipajului de intervenție, a încercat să o convingă pe femeie să renunțe la gestul său și cu ajutorul unei crengi a reușit să o aducă spre mal. Omenia şi curajul de care a dat dovadă Radu Suciu sunt apreciate de comunitate iar în semn de respect și gratitudine i s-a înmânat diploma de apreciere. Felicitări sighișoreanului, pentru gestul său!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, primarul municipiului Sighișoara.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

UPDATE: Mureș – Percheziții într-un dosar de ”abuz de încredere” la o firmă de transport rutier. Trei bărbați, reținuți!

Distribuie Polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale Mureș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.