Mureșean cu COVID-19 fugit din spital! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1014 Vizualizări

Mureșean cu COVID-19 fugit din spital!

Poliția municipiului Târgu Mureș a fost sesizată telefonic marți, 19 mai, în jurul orei 10.10, de către reprezentantul unei unități medicale din Târgu Mureș, cu privire la faptul că un pacient internat în acea unitate medicală, confirmat cu COVID-19, ar fi părăsit unitatea în cauză, fără a avea încuviințarea personalului medical.

”De îndată, polițiștii, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, s-au constituit în echipe complexe de căutare, pentru depistarea persoanei în cauză. În urma activităților investigativ-operative desfășurate, bărbatul respectiv, de 39 de ani, din comuna Ernei, a fost identificat în trafic de către polițiști, în timp ce se deplasa, în calitate de pasager, pe raza municipiului Târgu Mureș, cu un autoturism, condus de o femeie”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.
Potrivit aceleiași surse, ulterior ”bărbatul a fost transportat la unitatea medicală în vederea luării măsurilor ce se impun, iar față de femeie a fost dispusă măsura izolării la domiciliu, întrucât din relatările bărbatului, aceasta este singura persoană cu care ar fi intrat în contact.”

”De asemenea, în cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș. La căutări au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ,,Regele Ferdinand I” Târgu Mureș și polițiști locali”, se mai arată în comunicat.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE