Statutul CNAS, modificat subit. Florin Buicu, mesaj dur către Guvern Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 637 Vizualizări

Statutul CNAS, modificat subit. Florin Buicu, mesaj dur către Guvern

Deputatul PSD de Mureș Florin Buicu, care deține funcția de președinte al Comisiei pentru sănătate și familie din Camera Deputaților, a scris luni, 18 mai, pe pagina sa de Facebook, un text în care își exprimă nemulțumirea vis a vis de modificarea de către Guvern a statutului Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.

„Suntem în stare de alertă. Suntem în stare de alertă după o perioada de stare de urgență! În starea de alertă și în starea de urgență, guvernul trebuie să se ocupe de sănătatea și siguranța cetățenilor.

În toată această perioadă, ce face guvernul? Faptul că numește chelneri, patroni de firme de pompe funebre sau rude la conducerea spitalelor deja știți. Ce mai face guvernul?

NU se ocupă de testarea oamenilor, NU se ocupă de stimulentul promis personalului din linia întâi, se ocupă în continuare de schimbat oameni. Să ne înțelegem, nu oameni PSD. Sunt oameni care lucrează în casele de asigurări și sunt profesioniști.

În plină stare de alertă, Guvernul Lu CoVid schimbă statutul Casei de Asigurări de Sănătate, și într-o zi schimbă toți președinții directori generali de case județene de asigurări de sănătate!!!!

Asta este pentru siguranța și sănătatea românilor??? O fi! Pentru siguranța și sănătatea PNL poate. A românilor, sigur NU!!

Dragi români,

Siguranța și sănătatea dumneavoastră, NU este în atenția guvernului. A dovedit asta prin măsurile pe care NU le-a luat. Nici în domeniul sănătății, nici în domeniul economic.

Să va fie rușine!

Sub masca stării de urgență și stării de alertă, faceți numai mizerii!

Mă așteptam ca doamna Președinte a Casei Naționale de Asigurări de Sănătate să fie o profesionistă. Se pare că nu. Este doar o unealtă! În mâna PNL!”.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE