Mureșeni de 15 și 22 de ani reținuți pentru tâlhărie! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 543 Vizualizări

Mureșeni de 15 și 22 de ani reținuți pentru tâlhărie!

Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 2 Band au identificat doi tineri, bănuiți de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie. Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind întroduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, din cercetările efectuate de poliţiştii Secției de Poliție Rurală nr. 2 Band a reieşit faptul că în data de 18 mai un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Band, în timp ce se afla pe raza aceleiași localități, ar fi fost deposedat de către două persoane de sex masculin, prin întrebuinţarea de acte de violenţă, de suma de 80 lei.

”În urma activităţilor investigativ-operative desfășurate de polițiști, au fost identificați doi tineri, de 15, respectiv 22 de ani, ambii din comuna Band, bănuiți de comiterea faptei. În baza probatoriului administrat, la data de 20 mai, faţă de cei doi, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore”, se menționează în comunicat.

Conform aceleiași surse, ”cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.”

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE