Asfaltări de aproape un milion de lei în Livezeni! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 607 Vizualizări

Asfaltări de aproape un milion de lei în Livezeni!

Primăria comunei Livezeni a atribuit în urmă cu câteva zile societății Aspharom SRL Târgu Mureș un contract în valoare de 793.450 de lei, fără TVA, pentru executarea unor lucrări de reparații drumuri prin asfaltare și pietruire pentru străzile de pe raza comunei, informează www.licitatia.ro.

Detalii despre contract

Potrivit aceleiași surse, durata contractului este de 10 luni, reparațiile prin asfaltare vor fi realizate cu mixtură BA16, iar în prețul total este inclusă și achiziția de piatră spartă cu transport și utilaje (grader și cilindru).

”Având în vedere starea actuală a carosabilului și a degradărilor evolutive datorate solicitărilor dinamice și a factorilor climaterici, este necesară executarea lucrărilor de întreținere specifice tipului de îmbrăcăminte a străzii, în vederea eliminării defecțiunilor și aducerii străzii la o stare normală de exploatare care să asigure siguranța și confortul circulației. În acest sens, sunt propuse lucrări de reparații prin asfaltare cu mixtură BA16, achiziție piatră spartă cu transport și utilaje, grader și cilindru, incluse, în vederea executării lucrărilor”, se precizează în caietul de sarcini al licitației, document aprobat de ing. Bányai István, primarul comunei Livezeni.

Cantitățile care fac obiectul contractului sunt următoarele: 5.800 de metri pătrați de mixtură asfaltică BA16, 3.000 de tone de piatră spartă și 350 de ore cu utilajele.

”Lucrările se vor executa ocazional, în funcție de necesități”, se mai arată în caietul de sarcini al licitației.

Despre licitatia.ro

Pagina web www.licitatia.ro furnizează servicii de monitorizare a licitațiilor publice din România și UE pentru o gamă variată de domenii, precum și rapoarte detaliate care conțin texte și grafice, prin intermediul unei aplicații unice în țară, despre câștigătorii și organizatorii licitațiilor publice din România.

Totodată, www.licitatia.ro este lider în monitorizarea licitațiilor publice din România, cu o experiență de peste 15 ani în domeniul achizițiilor publice, iar lista serviciilor furnizate este întregită cu înregistrarea societăților în SEAP/SICAP, recuperarea sau reînnoirea certificatelor digitale și consultanță în domeniul achizițiilor publice.

Informații suplimentare despre serviciile furnizate de pagina web www.licitatia.ro pot fi obținute la numărul de telefon 0757-113.318.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE