Scandal într-o comună mureșeană! Șapte persoane, reținute de Poliție! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1047 Vizualizări

Scandal într-o comună mureșeană! Șapte persoane, reținute de Poliție!

Şapte persoane din judeţul Mureş bănuite de săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniștii publice şi de lovire sau alte violențe, au fost reţinute de poliţiştii mureşeni, pentru 24 de ore. Ulterior, în cursul zilei de vineri, 22 mai, şase dintre acestea au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.

Bărbat agresat în comuna Gheorghe Doja

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, la data de 16 mai poliţişti din cadrul Secției de Poliție Rurală Ungheni au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată pe o stradă de pe raza comunei Gheorghe Doja.

”Cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că scandalul s-ar fi iscat pe fondul unui conflict mai vechi între victimă şi alte șapte persoane implicate. La data de 21 mai, poliţiştii mureşeni au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, la locuinţele persoanelor bănuite, emise de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Târgu Mureș. În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe obiecte contondente, susceptibile a fi fost folosite la comiterea faptei. În baza probatoriului administrat în cauză, șapte persoane, cu vârste cuprinse între 15 şi 47 de ani, toate din comuna Gheorghe Doja, au fost reţinute pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, ulterior, la data de 22 mai, pe numele a șase dintre bănuiţi, instanţa de judecată a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile”, se menționează în comunicat.

Conform aceleiași surse, ”cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş”, iar la activități ”au participat specialişti criminalişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mureş, precum şi ai Grupării Mobile de Jandarmi „Regele Ferdinand I” Târgu Mureş.”

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE