Home / Religie / Tablete pentru elevii nevoiași oferite de Arhiepiscopia Alba Iuliei

Tablete pentru elevii nevoiași oferite de Arhiepiscopia Alba Iuliei

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Irineu, Eparhia Alba Iuliei, în parteneriat cu cele 10 protopopiate din județele Alba și Mureș, a achiziționat 150 de tablete care au fost oferite elevilor cu posibilități materiale reduse, spre a le utiliza în vederea finalizării cursurilor și susținerii examenelor care vor fi derulate în mediul online, în contextul pandemiei cu noul coronavirus.

Ajutor pentru elevii nevoiași din protopopiatele Tîrgu Mureș, Luduș și Reghin

Potrivit Biroului de Presă al Arhiepiscopiei Alba Iuliei, în protopopiatul Târgu-Mureș, au fost distribuite 20 de tablete pentru elevi din următoarele localități: Târgu-Mureș, Milășel, Râciu, Ceuașu de Câmpie, Valea Izvoarelor, Cristești, Morești, Moșuni, Sângeorgiu de Mureș și Miercurea Nirajului. De asemenea, un număr de opt tablete au fost oferite elevilor de la Școala Gimnazială „Ioan Vlăduțiu” din Luduș și Școala Gimnazială din Iernut, în protopopiatul Luduș. 15 dispozitive au fost oferite mai multor elevi din cuprinsul a șase comunități parohiale din protopopiatul Reghin: parohia „Înălțarea Domnului” din municipiul Reghin, parohia Gurghiu, parohia Beica, parohia Idicel-Sat, parohia Frunzeni și parohia Deda.

Tablete și laptopuri pentru elevii din Sighișoara și Târnăveni

De asemenea, în protopopiatul Sighișoara au fost oferite cinci tablete, două laptopuri și două computere elevilor Școlii Gimnaziale „Zaharie Boiu” și ai Școlii Gimnaziale „Radu Popa”, ambele unități fiind în municipiul Sighișoara. În protopopiatul Târnăveni, au fost distribuite zece tablete pentru elevii cu o situație materială precară de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din municipiu, la recomandarea directorului adjunct al instituției de învățământ, se arată în comunicatul Arhiepiscopiei Alba Iuliei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ziua națională pentru comemorarea martirilor Brâncoveni și de conștientizare a violențelor împotriva creștinilor

În contextul în care și astăzi în lume cei mai numeroși martiri pentru credință sunt …