Premieră: 3623 de absolvenţi sărbătoresc online terminarea liceului Invatamant
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 2159 Vizualizări

Premieră: 3623 de absolvenţi sărbătoresc online terminarea liceului

Inspectoratul Școlar Județean (IŞJ) Mureș organizează în ziua de vineri, 29 mai 2020, începând cu ora 10.00, în curtea instituției, un moment festiv de celebrare a educației. Evenimentul nu este deschis publicului, el putând fi vizualizat pe pagina de facebook a IŞJ Mureş.

“În aceste zile, gândurile noastre se îndreaptă cu emoție către elevii noștri din liceele mureșene. 3623 de absolvenți își vor lua adio de la școală și vor păși într-o nouă etapă, cea academică.”, a transmis inspectorul şcolar general al IŞJ Mureş, Prof. Claudiu-Gabriel Bîndilă  printr-un comunicat de presă.

Trei absolvenți, șefi de promoție ai unora dintre liceele de prestigiu din municipiu, vor rosti un gând de aducere-aminte a celor mai frumoși ani, anii de liceu.

“Ne vor onora cu prezența, distinși reprezentanți ai instituțiilor mureșene: doamna Prefect, Cristina-Mara Togănel și domnul preşedinte al Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc.”, au mai adăugat reprezentanţii instituţiei.

Evenimentul va fi transmis live de către Televiziunea Română – studioul teritorial Târgu-Mureș, Televiziunea M9, Ardeal TV, precum și pe Facebook-ul Inspectoratului Școlar Județean Mureș https://www.facebook.com/isjmures .

Nelu Şandor

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE