Ne îndreptăm spre o dorită normalitate? Noi măsuri de relaxare de la 1 iunie. Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 648 Vizualizări

Ne îndreptăm spre o dorită normalitate? Noi măsuri de relaxare de la 1 iunie.

În emisiunea de știri de marți seară difuzată de postul de televiziune B1TV, ministrul Sănătățiii, Nelu Tătaru, a precizat că din 1 iunie ar putea intra în vigoare noi măsuri de relaxare:

„E clar că suntem pe panta descendentă, avem un număr mai mic de cazuri noi, avem un număr de peste 11.000 de vindecați, din cei peste 18.000 de infectați. Avem, în acest moment, sub 200 de cazuri în terapie intensivă.

La sfârşitul acestei săptămâni vom avea şi evaluarea acestei prime perioade de 14 zile de relaxare şi vom putea spune şi măsurile de relaxare care vin după 1 iunie.

Deocamdată, ştim destul de sigur că vom redeschide terasele. Pot fi mai multe măsuri, dar evaluarea se va face la sfârşitul acestei săptămâni”, a afirmat ministrul.

Acesta a subliniat că în situația teraselor trebuie menţinute măsurile de distanţare social, adăugând că – dacă toate lucrurile decurg firesc, ar putea fi deschise și plajele, începând cu data de 15 iunie. „Noi vrem să mergem pe o pantă descendentă, ca pentru sfârşitul lunii iulie, august să avem o viaţă cvasinormală”, a declarat Nelu Tătaru.

Nelu Șandor

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE