Home / Altele / De ce să îți cumperi un microfon spion?

De ce să îți cumperi un microfon spion?

Distribuie

Nu există nicio umbră de îndoială că utilizarea unui microfon spion are o serie de avantaje importante. Pentru început, putem aminti doar că așa este posibilă îmbunătățirea securității locuinței, a biroului sau chiar a persoanelor fizice (inclusiv a copiilor mici supravegheați de bone).

După ce aparatul miniatural de înregistrare este ascuns, nimeni nu va ști că utilizezi un asemenea mijloc de înregistrare discretă. Plus că  este și un dispozitiv foarte simplu de utilizat. Mult mai facil decât o cameră video de spionaj, de exemplu.

Smtsol.ro este unul dintre cele mai bune locuri de pe net din ce in ce mai populare, de unde poți ca să comanzi un astfel de dispozitiv special de calitate foarte bună și la un preț competitiv.

Care sunt motivele pentru cumpărarea de către cineva a unui microfon discret?

Motivele pentru care o persoană poate avea nevoie la un moment dat de un microfon spion sunt multe, extrem de variate.

Aceste aparate sunt de bază atât pentru detectivi particulari, cât și pentru pentru jurnaliști. De asemenea, este posibil să ai nevoie la un moment dat de un microfon spion ca să aduni dovezi pentru a raporta o infracțiune.

O altă aplicație posibilă este înregistrarea cursurilor la facultate ori chiar a a unui webinar (din punct de vedere audio).

Ele pot fi, de asemenea, o bună unealtă pentru un plus de securitate în locuință.

O altă utilizare larg răspândită a microfoanelor discrete este observarea naturii, mai precis observarea și studiul păsărilor. (În ornitologie, sunt utilizate mai ales microfoane unidirecționale.)

Microfoanele spion, tot mai răspândite acum și în casele romînilor

Microfoanele spion sunt proiectate în principal pentru securitate și investigații penale. Dimensiunile sale mini și caracteristicile speciale fac să fie ușor de ascuns deci nu e de mirare că și oamenii obișnuiți au vrut să aibă o astfel de minune acasă. Să fie acolo, pentru că nu se știe niciodată când îți trebuie un asemenea dispozitiv!

Utilizarea unui microfon spion crește ca frecvență zi de zi, în special în rândul studenților care doresc să își ia notițe la cursuri audio, mai degrabă decât scriind pe caiet. Principalul beneficiu este că acest dispozitiv va înregistra totul, chiar dacă nu persoana în cauză nu este prezentă fizic în amfiteatru, dar a dat aparatul unui coleg, ori chiar l-a amplasat într-un anumit loc unde nu este vizibil, iar mai apoi se duce și îl ia fără să fie văzut de nimeni.

Dar și când faci școala online acasă e bun un asemenea gadget și care e mai performant decât un smartphone sau chiar un reportofon clasic.

Microfoanele spion disponibile pe piață sunt extrem de diferite. Utilizarea pe care vrei ca să i-o dai este un criteriu important în cumpărarea unui model sau altul de înregistrator miniatural discret.

În magazinul online SmtSol.ro, vei putea găsi diferite tipuri de microfoane spion cu diferite caracteristici.

Singurele dezavantaje ale acestor produse sunt legate de durata de funcționare a bateriilor, care este limitată. Așa încât, dacă vrei ca să înregistrezi în mod repetat, va trebui să reîncărci bateria de mai multe ori. De asemenea, trebuie să te asiguri că poziționarea microfonului spion este una corectă, mai exact că el nu este prea departe de locul unde se unde vrei să captezi sonor anumite sunete, discuții, prelegeri etc.

Este important să îți amintești totuși că înregistrarea unei persoane fără acordul acesteia este ilegală, așa că trebuie să fii extrem de atent la consecințele juridice ale acțiunilor tale.

Microfoanele discrete sunt foarte ușor de utilizat, deoarece, în general, marea majoritate a acestora au un design unic și ușor de utilizat chiar și de către persoane fizice atehnice.

Printre alte avantaje putem evidenția costul, însă trebuie spus că prețurile de comercializare al acestor produse minuscule variază în funcție de tipul și designul aparatului de înregistrare spion pe care vrei ca să îl achiziționezi.

Dacă ceea ce îți dorești este ceva simplu, poți găsi unul cu preț bun, calitativ, la SmtSol.ro. Intră acum ca să vezi modelele oferite pe site-ul lor!


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Electrica Furnizare menține programul de lucru extins în punctele de prezență ale companiei

Distribuie Din grijă pentru clienții săi, Electrica Furnizare menține programul de lucru extins în punctele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.