Din 1 iunie, liber la terase și  concerte Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 471 Vizualizări

Din 1 iunie, liber la terase și concerte

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat în cursul zilei de  joi, 28 mai, faptul  că, începând din 1 iunie, se redeschid terasele, dar sunt necesare măsuri speciale: mesele la cel puţin 2 metri, cel mult patru persoane la o masă.

”Din 1 iunie câteva activităţi care au fost interzise vor redeveni posibile. Se redeschid terasele, este clar că aici e nevoie de unele măsuri foarte speciale şi acestev or fi comunicate. Mesele la cel puţin 2 metri, maxim 4 persoane la o masă şi lucrurile vor fi sub control. De la 1 iunie se va putea merge la plajă, dar şi aici trebuie păstrată distanţa de 2 metri între scaunele de plajă. Se reia transportul feroviar şi rutier internaţional”, a precizat președintele Klaus Iohannis, citat de news.ro.

Conform preşedintelui, devin posibile spectacolele în aer liber cu un număr de maxim 500 de spectactori, care trebuie aşezaţi pe scaune, control strict la intrare şi respectarea tuturor normelor de igienă. De asemenea, deplasările în afara localităţii vor fi libere, nu va mai fi nevoie de declaraţie la ieşirea din localitate. În ce priveşte competiţiile sportive, acestea se vor putea relua din 1 iunie, fără spectatori,  doar pentru sporturile care se practică afară şi mai puţin sporturi de contact.

Sursa: www.news.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE