Home / Invatamant / Admiterea 2020 la programele de studii universitare de masterat din cadrul UMFST

Admiterea 2020 la programele de studii universitare de masterat din cadrul UMFST

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș prezintă oferta educațională a programelor de studii universitare de masterat pentru sesiunile de admitere din anul 2020.

Pentru anul universitar 2020-2021, Universitatea propune viitorilor masteranzi un număr de 28 de programe de studii universitare de masterat din următoarele domenii de studii: Medicină, Medicină dentară, Farmacie, Inginerie energetică, Ingineria sistemelor, Inginerie industrială, Inginerie și management, Informatică, Filologie, Istorie, Știința sportului și educației fizice, Administrarea afacerilor, Management, Contabilitate, Finanțe, Drept și Științe administrative.

Informații despre admiterea 2020 la programele de studii universitare de masterat a oferit prof. univ. dr. Adriana Ciurba, director adjunct al Instituției Organizatoare de Studii Universitare de Masterat, la UMFSTv Live, în cadrul unei emisiuni dedicate admiterii 2020 la UMFST, care se va difuza vineri, 29 mai 2020, începând cu ora 18.00, pe pagina de Facebook a Universității.

Concursul de admitere la studiile universitare de masterat cuprinde două etape: înscrierea online şi admiterea.

Totodată, recomandăm viitorilor candidați să urmărească site-ul Universității, secțiunea dedicată admiterii, pentru a consulta metodologia de admitere, condițiile și criteriile de admitere, calendarul admiterii, precum și cifra de școlarizare: https://www.umfst.ro/masterat/admitere-2020.html.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Jurământ online. Extinderea realizărilor din Livezeni, obiectivul lui Bányai István

Primarul reales al comunei Livezeni la scrutinul din 27 septembrie, Bányai István, a depus jurământul …