Home / Administratie / Ludovic Orban, vizită la Comandamentul Forţelor pentru Operaţii Speciale din Târgu Mureş

Ludovic Orban, vizită la Comandamentul Forţelor pentru Operaţii Speciale din Târgu Mureş

Cu prilejul vizitei la Târgu Mureș de vineri, 29 mai, premierul Ludovic Orban, însoțit de ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, a efectuat o vizită la Comandamentul Forţelor pentru Operaţii Speciale, prilej cu care a asistat la un exerciţiu demonstrativ cu armamentul din dotare, fiindu-i prezentate şi facilităţile de instruire.

„Am ales să fac parte din echipa care a venit astăzi la Târgu Mureș pentru a-i prezenta premierului și activitățile care se desfășoară la nivelul MApN pe o componentă foarte importantă, o capabilitate care s-a născut și s-a dezvoltat în Târgu Mureș. Vorbim de Forțele Speciale, care de-a lungul timpului au avut o evoluție care ne face mândri față de tot ceea ce s-a realizat. Astfel, în urmă cu doi ani de zile s-a luat decizia ca această structură, la vremea aceea Brigada de Forțe Speciale, să se transforme, să capete anvergură şi valențe noi și să devină Comandamentul pentru Forțele pentru Operații Speciale. Ca atare, astăzi vom efectua o vizită și la această structură, având astfel posibilitatea să vedem, la fața locului, tot ceea ce s-a realizat și, de asemenea, care sunt în continuare proiectele de viitor, astfel încât capabilitatea să atingă nivelul de relevanță și obiectivele asumate la nivelul conducerii Guvernului și a țării, pentru ca Armata Română să fie în măsură să își îndeplinească misiunile ce-i revin”, a precizat Nicolae Ciucă, ministrul Apărării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dispensarul din Deda, în lucru

Veste bună pentru locuitorii comunei Deda, lucrările la dispensarul medical medical au fost intensificate în …