Home / Altele / Campanie de de colectare a deșeurilor electrice, de Ziua Mediului

Campanie de de colectare a deșeurilor electrice, de Ziua Mediului

Distribuie

Asociația RoRec alături de operatorul local partener organizează în luna iunie o acțiune specială de colectare a deșeurilor electrice. Aceasta face parte dintr-o amplă campanie organizată cu ocazia Zilei Mediului în peste 20 de județe din țară.

În Târgu Mureș, programul de colectare se desfășoară între 1-30 iunie prin Serviciul de preluare a comenzilor de ridicare a deșeurilor electrice de la domicilii și sedii de firme sau instituții.

„Vrei să participi și să scapi de deșeurile electrice? Sună la 0800.444.800 sau intră pe www.colecteaza.ro și află care cum te poți debarasa responsabil și corect de aceste deșeuri și ce premii sunt puse la bătaie! Cu un simplu apel la TelVerde 0800.444.800 (gratuit din orice rețea de telefonie mobilă sau fixă) sau prin completarea formularului de pe colecteaza,ro puteți face curat în casele și birourile dumneavoastră, eliberându-le de aparate electrice și electronice inutile. Și puteți câștiga premii de la partenerii programului!”, afirmă organizatorii.

Cetățenii care au de predat deșeuri electrice sunt invitați să sune de luni până vineri – între orele 9.00-17.00 – la numărul gratuit 0800.444.800 sau să plaseze o comandă de preluare pe formularul de comenzi online colecteaza.ro.

Firmele și instituțiile care doresc să caseze echipamentele electrice și electronice în conformitate cu legislația în vigoare ce vizează managementul deșeurilor, pot da comandă atât prin TelVerde cât și online, pe colecteaza.ro Pentru instituții și firme se oferă documentația necesară raportărilor fiscale și juridice.

Echipele operatorilor locali parteneri vă vor suna în maximum trei zile lucrătoare de la plasarea comenzii, pentru a stabili ziua și intervalul orar de ridicare a deșeurilor.

Important! Membrii echipajelor care ridică deșeurile de la domiciliu sau de la birouri operează în conformitate cu măsurile anti COVID-19: păstrează distanța minimă obligatorie față de deponenți, sunt echipați cu măști de protecție și mânuși, au mașinile dotate cu geluri și șervețele dezinfectante pe care le folosesc înainte și după fiecare preluare a unei comenzi. Iar cetățenii care vor preda deșeurile sunt rugați să poarte mască în momentul predării deșeurilor și al completarii taloanelor de participare la campanie.

„Participi la Ziua Mediului, sărbătorești fără vechituri electrice și poți câștiga si un premiu special! Premiile puse la bătaie sunt 3 mașini de călcat Philips, 2 blendere Tristar, două cuptoare cu microunde digital Candy și un aspirator Philips! Tombola cu premii la care vom afla câștigătorii campaniei va avea loc în data de 1 iulie, la ora 12.00, la Centrul de colectare DEEE Ernei, nr. 256 A. Ce mai stai pe gânduri? Cere detalii la 0800.444.800 sau intră pe www.colecteaza.ro! Cu un singur apel reciclezi și te bucuri de premii! Sute de premii își așteaptă câștigătorii din toată țara!”, afirmă  reprezentanții RoRec.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Electrica Furnizare menține programul de lucru extins în punctele de prezență ale companiei

Distribuie Din grijă pentru clienții săi, Electrica Furnizare menține programul de lucru extins în punctele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.