Bărbat prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască un polițist Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 291 Vizualizări

Bărbat prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască un polițist

Joi, 4 iunie 2020, ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Mureș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș au prins în flagrant un bărbat, în vârstă de 41 ani, care a dat unui polițist suma de 850 lei cu titlu de mită pentru a fi exonerat de răspundere într-un dosar de cercetare penală, informează Biroul de Presă al D.G.A. – S.J.A. Mureș.

Potrivit acestora, la data de 4 iunie a.c., un agent de poliție din cadrul IPJ Mureș – Secția Rurală Miercurea Nirajului, a formulat denunț la D.G.A. – S.J.A. Mureș, din care rezulta că, cel în cauză, i-a promis o sumă de bani pentru a propune o soluție favorabilă într-un dosar in care era cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni la regimul circulației rutiere, respectiv conducerere a unui autoturism fără permis de conducere.

„Imediat a fost sesizată unitatea de parchet, fiind organizată acțiunea de prindere în flagrant. După audierea suspectului, efectuată la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureș, procurorul a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită”, se arată în comunicatul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE