Home / Administratie / Dezbatere publică privind proiectul de aprobare a prețurilor și tarifelor la serviciile publice prestate de Aquaserv S.A

Dezbatere publică privind proiectul de aprobare a prețurilor și tarifelor la serviciile publice prestate de Aquaserv S.A

Astăzi, 4 iunie 2020, Consiliul Județean Mureș anunță deschiderea procesului de dezbatere publică privind următorul proiect de act normativ: Proiect de hotărâre privind aprobarea prețurilor și tarifelor la serviciile publice de alimentare cu apă și de canalizare prestate de Operatorul Regional S.C. Compania Aquaserv S.A.

Documentația aferentă proiectului de act normativ include:

-Referatul de aprobare privind necesitatea adoptării actului normativ propus;

-Raportul de specialitate al Direcției dezvoltare regională și implementare proiecte;

-Raportul Serviciului juridic;

-Anexa la proiectul de hotărâre.

Documentația poate fi consultată:

-pe pagina de internet a instituției, la adresa: www.cjmures.ro, la secțiunea Proiecte de hotărâri cu caracter normativ;

-la sediul instituției:Târgu Mureș, Piața Victoriei nr.1, camera 1;

-proiectul de act normativ se poate obține, în copie, pe bază de cerere depusă la Registratura instituției.

Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus consultării publice se pot depune până la data de 15 iunie 2020:

-prin formularul online disponibil pe pagina de internet a instituției la Secțiunea Relații și informații publice – Guvernare transparentă, deschisă și participativă, standardizare, armonizare, dialog îmbunătățit, F.PS.19.07- Formular pentru colectarea de propuneri;

-ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: cjmures@cjmures.ro;

-prin poștă, pe adresa Târgu Mureș, Piața Victoriei nr.1, CP 540026 ;

-la sediul instituției, Târgu Mureș, Piața Victoriei nr.1, între orele 8.00 -16.00.

Materialele transmise vor purta mențiunea: „Propuneri privind dezbaterea Proiectului de hotărâre privind aprobarea prețurilor și tarifelor la serviciile publice de alimentare cu apă și de canalizare prestate de Operatorul Regional S.C. Compania Aquaserv S.A.”

Propunerile vor fi publicate pe pagina de internet a instituției la Secțiunea Proiecte de hotărâri cu caracter normativ.

Nepreluarea recomandărilor formulate şi înaintate în scris va fi justificată în scris.

„Pentru cei interesați există și posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate publică până la data de 15 iunie 2020. Pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție la următorul telefon: 0265-263211, int.1245, e-mail: calin@cjmures.ro, persoană de contact: Călin Suciu.”, se precizează în comunicatul emis de Consiliul Județean Mureș.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Bornele Via Transilvanica poposesc domol și la Saschiz

Aflat joi, 9 iulie, cu treabă în zona Sighișoara am aflat cu plăcută surprindere de …