Home / Sport / FRDS are în plan organizarea Campionatelor Naționale la finalul anului 2020

FRDS are în plan organizarea Campionatelor Naționale la finalul anului 2020

Distribuie

Federația Română de Dans Sportiv a luat act de aprobarea de către Ministerul Tineretului și Sportului a regulamentelor privind permiterea reluării antrenamentelor în spații închise și ia în calcul  reluarea competițiilor sportive organizate în aer liber.

„Acesta este un semn că măsurile combaterii pandemiei de COVID-19 în România au o evoluție pozitivă până acum. Dacă acest trend se va păstra și în perioada următoarea, FRDS va organiza în trimestrul IV al acestui an patru competiții importante:Campionatul Național de 10 Dansuri, Campionatul Național sub 21 ani, Cupa României și Campionatul Național de Clase”, anunță reprezentanții Federației Române de Dans Sportiv.

Potrivit acestora, Comisia de Competiții a pus deja bazele unui grup de lucru împreună cu reprezentanți ai Colegiului Arbitrilor, Colegiului Antrenorilor și Secretariatului General, pentru a pune la punct detalii privind organizarea fiecărei competiții de mai sus. Grupul de lucru este însărcinat de Biroul Federal să urmărească îndeaproape evoluția cadrului legislativ și să conceapă un set de măsuri și reguli cu privire la organizarea și desfășurarea în siguranță deplină.

„În cazul fericit în care eforturile combaterii pandemiei vor da rezultate din ce în ce mai bune până atunci și legislația va permite organizarea acestor competiții la momentul respectiv, FRDS va respecta toate măsurile de siguranță și va impune respectarea acestora de către toți cei implicați. Asigurarea sănătății tuturor participanților la activitatea sportivă, dar și a personalului auxiliar, reprezintă obiectivul prioritar al Federației Române de Dans Sportiv și trebuie să reprezinte obiectivul prioritar și pentru cluburile membre”, se arată în comunicatul de presă al Federației Române de Dans Sportiv.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

ACS Kinder: Grupa U8 a câștigat Cupa Municipiului Reghin

Distribuie După succesele grupelor U11, U9 și U6 din cadrul ACS Kinder a sosit momentul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.