„Din vorbă-n vorbă“ cu Liviu și Dana Pancu, live – haideţi la poveşti cu doi actori ai Companiei „Liviu Rebreanu“ Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 275 Vizualizări

„Din vorbă-n vorbă“ cu Liviu și Dana Pancu, live – haideţi la poveşti cu doi actori ai Companiei „Liviu Rebreanu“

Cel de-al zecelea episod al emisiunii live online „Din vorbă-n vorbă“ își dublează forțele: Liviu și Dana Pancu vor fi gazdele care vor răspunde întrebărilor voastre și vă vor întâmpina cu bună dispoziție, umor și un zâmbet generos pe buze. Savuros în comedii, sensibil și inventiv, Liviu Pancu este completat de Dana Pancu cu efervescență și spirit de aventură. Împreună alcătuiesc rețeta unei seri memorabile, în care veți afla detalii interesante despre viața de actor.

„Deşi perioada de izolare s-a încheiat, aşteptăm momentul în care ne vom putea reîntâlni în siguranţă în sălile de teatru. Dacă nu puteţi ajunge încă la actorii voştri preferaţi, vi-i aducem noi la domiciliu, în vervă şi cu chef de vorbă.Vă dăm întâlnire în fiecare luni, de la ora 20.00, pe pagina de Facebook a Companiei „Liviu Rebreanu“ a Teatrului Naţional Târgu-Mureş cu un actor sau o actriţă care vă vor spune poveşti cu miez şi haz despre câte-n lună şi în stele şi, bineînţeles, vă vor răspunde întrebărilor pe care le veţi putea adresa prin intermediul mesajelor.
Vă invităm luni, 8 iunie, de la ora 20.00, pe pagina de Facebook a Companiei „Liviu Rebreanu”, se arată în comunicatul Companiei „Liviu Rebreanu”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE