TAROM. Vara asta, din Ardeal spre litoral! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2172 Vizualizări

TAROM. Vara asta, din Ardeal spre litoral!

Compania Națională de Transport Aerian TAROM a anunțat că începând din luna iulie va introduce noi rute interne, care să activeze restartarea turismului românesc.

Municipiile Cluj-Napoca, Oradea și Timișoara vor fi conectate cu Marea Neagră prin intermediul noilor curse interne.

În ceea ce privește zborurile din Cluj-Napoca înspre litoral, acestea ar putea constitui o alternativă și pentru mureșeni.

Zborurile vor avea ca destinație Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu din Constanța, de unde turiștii pot ajunge rapid în stațiunile de pe litoralul Mării Negre sau în Delta Dunării.

Introducerea curselor aeriene care să conecteze marile orașe transilvănene de litoral vine ca urmare a unei serii de consultări dintre Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Prefectura Constanța, Primăriile Oradea, Cluj-Napoca și Timișoara,  împreună cu TAROM.

Decizia a fost luată în contextul în care se prognozează că cei mai mulți români vor alege, în 2020, să își petreacă vacanța de vară acasă, în țară.

“Românii din vestul țării vor putea ajunge pe litoral în mai puțin de o oră. Aviația și domeniul hoteluri, restaurante, catering, două sectoare ale economiei afectate în urma restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, vor putea limita efectele acestei crizei printr-un plan comun de acțiune”, a specificat conducerea companiei.

Zborurile vor fi operate cu respectarea măsurilor de protecție în vigoare, pentru a fi eliminat orice risc.

Programul zborurilor și tarifele vor fi comunicate în timp util.

N.D.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE