77 permise de conducere reținute de polițiștii mureșeni în minivacanța de Rusalii Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 287 Vizualizări

77 permise de conducere reținute de polițiștii mureșeni în minivacanța de Rusalii

Poliţiştii mureșeni au desfăşurat, pe parcursul minivacanţei ocazionate de sărbătorirea Rusaliilor Ortodoxe, activităţi pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.

Potrivit  Compartimentului Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean  Mureş, în perioada 05 – 08 iunie a.c., poliţişti din cadrul I PJ Mureş au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren. Astfel, poliţiştii de ordine publică, de investigaţii criminale, de la rutieră, de la investigarea fraudelor,  de la arme, explozivi şi substanţe periculoase, dar şi intervenţie rapidă au efectuat 23 de acţiuni specifice muncii de poliţie. S-a intervenit la 358 de evenimente, dintre care 345 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 56 de infracţiuni (judiciare, economico-financiare şi la regimul circulaţiei sau de altă natură), 5 persoane au fost surprinse în flagrant delict, în cauzele instrumentate fiind dispusă 1 măsură preventivă. Totodată a fost depistată o persoană urmărită la nivel național.

Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi, în urma cărora au reţinut 77 de permise de conducere şi au retras 17 certificate de înmatriculare.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE