Lucrări de reparații și întreținere, la nivelul municipiului Reghin Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1608 Vizualizări

Lucrări de reparații și întreținere, la nivelul municipiului Reghin

Primarul Maria Precup a trecut în revistă, prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook,  câteva din lucrările de reparații și întreținere  realizate în primăvara acestui an la nivelul municipiului Reghin  realizate din fonduri proprii ale municipalității.„Pentru siguranța pietonilor a fost reamenajată trecerea de pietoni de la intersecția Str. Terasei cu Str. Mihai Viteazu. Au fost refăcute trotuarele la Grădinița nr. 2 situată pe Str. George Coșbuc și Grădinița de pe Str. Toamnei, dar și cele de pe Str. Pădurii, Str. Cardinal Todea și Str. Zorilor, iar curtea Școlii nr. 4 din Apalina a fost reparată cu mixtură asfaltică. La zidul de protecție de pe Str. Sării s-au efectuat lucrări de reparație și au fost înlocuite 11 segmente de lanțuri lipsă. De asemenea lucrări a beneficiat și zidul de sprijin de pe Str. Verzei, alături de lucrări de consolidare a șanțului de scurgere a apei pluviale.
S-au reparat zonele degradate pe carosabil precum și căile de acces la proprietăți pe Str. Carpați și Str. Trandafirilor, iar parcarea din zona Bisericii Sf. Ioan Botezătorul de pe Str. Ierbuș a fost renovată. În Piața Mică au fost realizate lucrări de curățare și betonare a șanțului și reparații cu mixtură asfaltică a platformei și a parcării”, a precizat primarul Maria Precup.

Grija pentru sănătatea mediului și a populației

Printre lucrările subliniate de primarul Maria Precup se numără și cele privind protecția mediului, respectiv asfaltarea platformelor de depozitare a deșeurilor în cartierele orașului.„Deoarece protecția mediului este un obiectiv de interes public major, pentru protecția sănătății reghinenilor și pentru evitarea împrăștierii deșeurilor, dar și pentru aspectul vizual, peisagistic, au fost asfaltate platformele necesare pentru depozitarea deșeurilor în Cartierul Iernuțeni, pe Str. Pomilor și au fost confecționate garduri de protecție pentru acestea și pentru platformele de pe Str. Livezilor. De asemenea, în Cartierul Rodnei a fost asfaltată platforma de depozitare a deșeurilor, iar scurgerea de apă pluvială a fost refăcută”, a subliniat primarul municipiului Reghin.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE