Numărul persoanelor confirmate pozitiv rămâne la 689 Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 660 Vizualizări

Numărul persoanelor confirmate pozitiv rămâne la 689

Potrivit Biroului de Presă al Instituției Prefectului – Județul Mureș, până astăzi, 9 iunie, în județul Mureș au fost confirmate 689 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), număr înregistrat și la raportările din 7 și 8 iunie. De asemenea, până la această dată, 598 persoane au fost declarate vindecate și externate.

Potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Mureș, la această dată, 4.833 persoane se află în autoizolare la domiciliu, sub monitorizarea autorităților. În spațiile de carantină din județul Mureș sunt 73 persoane. Un număr de 41 de persoane sunt internate cu suspiciune de infecție cu virusul Covid-19, potrivit datelor DSP Mureș. Totodată, până acum, 66 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.O dată cu instituirea stării de alertă, pentru persoanele care vin în România din străinătate, măsura izolării/carantinării la locuință împreună cu familia/aparținătorii cu care locuiesc împreună, iar pentru cele care nu au posibilitatea îndeplinirii condițiilor pentru măsura menționată sau solicită acest lucru pentru a nu-și expune familia, se poate opta pentru măsura carantinei instituționalizate în spații puse la dispoziție de autorități.

În ce privește numărul de cazuri confirmate , la nivel național se înregistrează 20.749  de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), județul Mureș fiind pe locul 8 cu 689 cazuri. Cele mai multe cazuri se înregistrează în Suceava (3.653), Mun. București (2.271) și Neamț (915).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE