Obţine fişa pentru permis auto în timp record! Diverse
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 1506 Vizualizări

Obţine fişa pentru permis auto în timp record!

Astazi exista proceduri birocratice care trec printr-un proces de simplificare pentru a veni in ajutorul tuturor persoanelor care vor sa beneficieze de anumite servicii. Este si cazul obtinerii unui document numit fisa permis auto, care are o importanta majora pentru toti cei care vor sa obtina sau sa isi schimbe permisul de conducere.

Spre exemplu, clinica autorizata Standard Med, abordeaza aceasta problema in mod diferit, mai exact incearca sa ofere tuturor clientilor servicii profesioniste si un timp de asteptare redus. Daca vii la aceasta clinica, vei observa ca obtinerea acestui document extrem de important se va realiza intr-un interval de o ora si jumatate, gratie medicilor de la toate specializarile care sunt prezenti in acelasi timp. 

fisa permis auto

Ce trebuie sa faci pentru a obtine fisa permis auto?

  • Intra pe site-ul fisamedicala.info si cauta toate detaliile care te intereseaza cu privire la acest subiect. Spre exemplu, la sectiunea „Tarife si programari” vei afla preturile cerute pentru fise si certificate medicale si vei avea posibilitatea, totodata, sa te programezi pentru o consultatie cu ajutorul unui formular.
  • Totodata, la sectiunea „Contact” vei gasi numerele de telefon de la clinica, adresa si programul pe care aceasta il afiseaza de luni pana vineri. Daca ai nelamuriri, personalul te va ajuta si iti va raspunde la intrebari in legatura cu obtinerea fisei.
  • Prezinta-te la clinica Standard Med la ora si data stabilita si asigura-te ca ai toate actele necesare pentru a obtine in doar 90 de minute fisa pentru permis auto.

Care sunt actele de care ai nevoie?

– Buletin / Cartea de identitate;

– Fisa de scolarizare (in cazul celor care urmeaza scoala de soferi);

– Adeverinta de la medicul de familie in care sa fie mentionat faptul ca solicitantul este apt pentru a conduce (sau parafa din partea medicului de familie pe fisa permis auto la punctul B), in cazul in care pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;

– Scrisoare medicala de la medicul diabetolog (in cazul bolnavilor de diabet) in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si confirmarea ca solicitantul este apt pentru a conduce un autovehicul.

Daca este cazul, trebuie sa ai asupra ta si ochelarii de vedere.

Dupa cum vezi, procedura de obtinere a acestui document care sa te ajute in drumul tau spre dobandirea permisului de conducere este mai mult decat simpla, fiind explicata in detaliu, etapizat, de catre specialistii clinicii Standard Med.

De ce sa strabati tot orasul, in lung si in lat, pentru a intra in posesia acestui document cu valoare medicala cand poti sa rezolvi in aceeasi zi, in maxiumum o ora si jumatate, tot ce ai nevoie cu ajutorul specialistilor Standard Med? Aici vei obtine fisa pentru permis auto in timp record!

Gandeste-te la timpul tau si la felul in care iti poti petrece momentele libere in timp ce conduci spre cele mai frumoase destinatii. Astazi, timpul liber este o resursa extrem de pretioasa, prin urmare foloseste-o in mod rational si bucura-te de cele mai bune servicii rapide, adaptate societatii moderne si secolului in care traim!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE