Achiziții de produse farmaceutice de 1,1 milioane de euro la un spital din Mureș Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 636 Vizualizări

Achiziții de produse farmaceutice de 1,1 milioane de euro la un spital din Mureș

Spitalul Municipal Sighișoara a demarat, în data de 2 iunie 2020, o licitație estimată la valoarea maximă de 5.537.803 de lei (aproximativ 1,1 milioane de euro), fără TVA, pentru furnizare de produse farmaceutice, informează www.licitatia.ro.

Potrivit sursei citate, termenul limită pentru depunerea ofertelor este 6 iulie 2020, iar lista achiziției care se face pe o perioadă de 24 de luni conține 309 de produse de farmacie care vor fi utilizate de Farmacia Spitalului Municipal Sighișoara.

”Cantitățile se referă la unitatea de măsură a lotului de care ofertanții vor ține cont la elaborarea ofertei, ofertă care se va întocmi pe necesarul maxim estimat a fi achiziționat. Menționăm că aceste cantități sunt estimate conform referatelor de necesitate întocmite de către secțiile și compartimentele autorității contractante în anul 2019 în ultimul trimestru pentru achiziția pe anul 2020 comparate cu consumurile medii anuale anterioare – pentru produsele care au fost cuprinse și în anul precedent în programul anual de achiziție. Sunt admise ofertele pe unul sau mai multe locuri. Ofertanții vor depune (trimite) mostre pentru fiecare lot la care s-au înscris, până la data stabilită pentru deschiderea ofertelor”, se precizează în caietul de sarcini al licitației, document întocmit de as. coord. Alina Sandu și avizat de Szasz Gyorgy, farmacist șef.

Totodată, în caietul de sarcini al licitației se mai face o precizare importantă în atenția potențialilor ofertanți participanți: ”Denumirea produselor (loturilor) mai sus descrise reprezintă denumirea comună internațională, fără a se face referire la un anume tip sau produs al vreunui producător sau furnizor. Autoritatea contractantă va ține seama la evaluare și de orice alt produs echivalent ofertat fără a se restricționa participarea la procedură cu excepția ca acel produs să corespundă caietului de sarcini.”

Despre licitatia.ro

Pagina web www.licitatia.ro furnizează servicii de monitorizare a licitațiilor publice din România și UE pentru o gamă variată de domenii, precum și rapoarte detaliate care conțin texte și grafice, prin intermediul unei aplicații unice în țară, despre câștigătorii și organizatorii licitațiilor publice din România.

Totodată, www.licitatia.ro este lider în monitorizarea licitațiilor publice din România, cu o experiență de peste 15 ani în domeniul achizițiilor publice, iar lista serviciilor furnizate este întregită cu înregistrarea societăților în SEAP/ SICAP, recuperarea sau reînnoirea certificatelor digitale și consultanță în domeniul achizițiilor publice.

Informații suplimentare despre serviciile furnizate de pagina web www.licitatia.ro pot fi obținute la numărul de telefon 0757-113.318.

Alex TOTH

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE