Angajări la Romcab. Salariu net între 6.000 și 10.000 de lei! Business
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 7751 Vizualizări

Angajări la Romcab. Salariu net între 6.000 și 10.000 de lei!

Producătorul de cabluri și conductori electrici Romcab Târgu Mureș a decis să facă recrutări masive în zona Turzii, unde a pus la dispoziția potențialilor angajați locuri de muncă pentru 12 poziții în cadrul combinatului.

În cadrul acțiunii de recrutare din Câmpia Turzii au fost vizate persoane interesate pentru posturile de operatori utilaje, primitori distribuire magazie, electricieni, mecanici – lăcătuși, ingineri, maiștri, stivuitoriști, specialiști achiziții, personal planificare producție, îngrijitori de spații verzi și chiar asistent manager.

Salariu net oferit este cuprins între 6.000 și 10.000 de lei, în funcție de numărul de ore lucrate, complexitatea utilajului și realizările pe utilaje, la care se adaugă facilități precum tichete de masă, pregătire la locul de muncă și transport asigurat.

Romcab este o companie producătoare de cabluri, conductori electrici, cordoane de alimentare și cablaje electrice din Târgu Mureș. Ea s-a constituit prin divizarea parțială a Electromureș, preluând o parte din patrimoniul acesteia, din 1986.

Nora DUMITRESCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE