Home / Business / Kastamonu România, demersuri pentru actualizarea autorizației integrate de mediu a Fabricii de PAL și Doorskin

Kastamonu România, demersuri pentru actualizarea autorizației integrate de mediu a Fabricii de PAL și Doorskin

Conducerea SC Kastamonu România anunţă publicul interest asupra depunerii solicitării pentru revizuirea Autorizaţiei integrate de mediu nr. MS1/2 septembrie 2013 revizuită la 11 aprilie 2014, actualizată la 2 octombrie 2015, 3 ianuarie 2019 emisă pentru “Fabrica de PAL si Doorskin”, activități încadrate în Anexa nr. 1 la Legea nr. 278/2013 privind emisiile industriale, punctul 1.1. “Arderea combustibililor în instalaţii cu o putere termică nominală totală egală sau mai mare de 50 MW” și punctul 6.1. „Producerea în instalaţii industriale de: (c) unul sau mai multe din următoarele tipuri de panouri pe bază de lemn: panouri din aşchii de lemn numite „OSB” (oriented strand board), plăci aglomerate sau panouri fibrolemnoase, cu o capacitate de producţie mai mare de 600 metri cubi pe zi”, pe amplasamentul din localitatea Reghin, strada Ierbuș nr. 37.

Potrivit unui comunicat, informaţiile privind impactul potențial asupra mediului al activităţilor pentru care se solicită actualizarea autorizaţiei integrate de mediu pot fi consultate la adresa web apmms.ro, iar observaţiile, sugestiile și propunerile publicului se primesc prin poștă la adresa Agenției pentru Protecția Mediului Mureș din Târgu Mureş, strada Podeni nr. 10, la adresa de e-mail office@apmms.anpm.ro sau la numărul fax 0265-314.985.

(Redacția)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

UMFST „George Emil Palade”, donație din partea Rotary Club Târgu Mureș

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureș a …