Home / Sighișoara / Parc de antrenament în aer liber, într-un oraș mureșean!

Parc de antrenament în aer liber, într-un oraș mureșean!

Aleșii locali ai municipiului Sighișoara au aprobat recent, cu ocazia unei ședințe ordinare de lucru, întocmirea documentației tehnico – economice privind amenajarea unui loc de antrenament în aer liber (workout) și includerea acesteia în lista de investiții, aprobată conform Hotărârii Consiliului Local Sighișoara nr. 26/20 februarie 2020. Investiția va fi realizată pe o suprafață de teren de 210 metri pătrați situat pe strada Griviței din municipiul Sighișoara.

Proiectul a fost inițiat de grupul de consilieri locali ai Uniunii Independente pentru Sighișoara (UIPS) care care au invocat exemplul unui parc similar realizat în orașul timișorean Sânnicolau Mare, și care și-au argumentat propunerea prin faptul că municipiul Sighișoara ”se confruntă cu o lipsă acută de locuri de petrecere a timpului liber, adresate tuturor categoriilor de localnici și nu numai”, respectiv că ”există o nevoie reală pentru amenajarea unui astfel de loc de antrenament în aer liber (workout) dată fiind nevoia de dezvoltare fizică și intelectuală în armonie.”

Finanțarea documentației tehnico-economice pentru realizarea parcului de antrenament în aer liber (workout) se va realiza din fondurile proprii ale Primăriei municipiului Sighișoara.

Alex TOTH

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Comunicat de presă-SC VESCOB S.R.L

60 SHARES Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share