Accident cu patru răniți lângă Sighișoara! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1771 Vizualizări

Accident cu patru răniți lângă Sighișoara!

Patru persoane au fost transportate la spital în urma accidentului rutier petrecut, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe E60, la ieşire din Sighişoara spre Târgu Mureş, între două autotrenuri, traficul rutier fiind reluat parţial după mai bine de şapte ore.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Horea” al judeţului Mureş, Dan Petru Daniel, la locul accidentului, care a avut loc în jurul orei 2,00, a intervenit Detaşamentul Sighişoara, inclusiv cu echipa de descarcerare, întrucât unul dintre conducătorii auto a rămas încarcerat în cabina autovehiculului.
Ambii conducători ai autotrenurilor au fost transportaţi în stare gravă la UPU SMURD Târgu Mureş, la fel şi o femeie şi un copil, aflaţi în unul dintre cele două autovehicule, aceştia suferind traumatisme uşoare.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş, Emanuela Fărcaş, a declarat, pentru AGERPRES, că, din primele cercetări la faţa locului, cauza producerii accidentului a fost neadaptarea vitezei la condiţii de carosabil umed, în curbă deosebit de periculoasă, de către unul dintre şoferi.
„Pe DN13 (E60), la kilometrul 119+450 de metri, la ieşirea din Sighişoara către Târgu Mureş, a avut loc o coliziune între două autotrenuri. În urma impactului, conducătorii celor două vehicule au suferit leziuni grave. Circulaţia rutieră a fost oprită pe ambele sensuri timp de peste şapte ore, fiind deviată pe o rută ocolitoare. Din primele cercetări la faţa locului, cauza producerii accidentului a fost neadaptarea vitezei la condiţii de carosabil umed, într-o curbă deosebit de periculoasă, de către unul dintre şoferi”, a precizat Emanuela Fărcaş.

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE